Kjæreste på pause

en bullet journal
Annen tilknytning:

Velg format

Tilbudspris 179 kr Før 299 kr
På lager
ISBN
9788203378645
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
En sommerferie uten penger, uten kjæreste og uten hyttenabo kan bare bli dritt. Eller?

Når Saras kjæreste Emmy setter henne på pause og sommervennen Julie ikke dukker opp, er ulykken komplett. Sara er sikker på at hun må tilbringe sommeren alene, men før hun vet ordet av det har hun klart å vikle seg inn i et nett av drama og løgner som kun hennes bullet journal vet svaret på.

"Kjæreste på pause" er en frittstående oppfølger til "Kys mik" og er en sjarmerende og morsom fortelling som handler om alt du ikke bør gjøre mot kjæresten din. Selv om dere har pause.

«Sjukt sjarmerende. Mari Grydelands versjon av ungdommelig brytningstid både morer og svir og er så troverdig at det kjennes i magen.» Maja Troberg Djuve, Dagbladet (Terningkast 5)

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Sider 279
Utgitt 2022
ISBN 9788203378645
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 07.11.2022
Emne LHBT Skjønnlitteratur Vennskap Romaner Kjærlighet
Mari Grydeland

Mari Grydeland

Mari Grydeland (1976) er utdannet journalist og har jobbet som programleder i NRK, og som journalist i aviser som Dagbladet, Dagsavisen og DN. Hun har vært redaktør for Stella, og gitt ut flere bøker for voksne. For tiden jobber hun som forfatter og anmelder bøker for Aftenposten.

Hun har utgitt to barneromaner om Sara, "Kys mik" (2021) og "Kjæreste på pause" (2022).

"Et kyss til jul" er hennes tredje roman for barn og hennes første i samarbeid med forfatter Kristin Storrusten. Les mer
Nora Dåsnes

Nora Dåsnes

Nora Dåsnes (f. 1995) er forfarfatter, illustratør og tegneserieskaper, utdannet ved Kingston University, London. Hun debuterte med den kritikerroste grafiske romanen «Ti kniver i hjertet» våren 2020. For den ble hun tildelt Pondusprisen og Kulturdepartementets pris for beste tegneserie. I 2021 kom den kritikerroste grafiske romanen Ubesvart anrop, som Dåsnes vant Nordisk Råds barne- og ungdomslitteraturpris for og som ble tildelt Kulturdepartementets pris for beste tegneserie. Dåsnes illustrerer også småbarnsserien Vesle vil også av forfatter Hannah Mileman. Les mer

Andre i samme serie

 1. Kjæreste på pause
  Kjæreste på pause
  Ebok
  189 kr
 2. Kjæreste på pause
  Kjæreste på pause
  Lydbok (nedlastbar)
  189 kr
 3. Kys mik
  Kys mik
  Lydbok (nedlastbar)
  159 kr
 4. Kys mik
  Kys mik
  Ebok
  159 kr
 5. Kys mik
  Kys mik
  Innbundet
  Tilbudspris 262 kr Før 299 kr

Artikler

Debutant! Bli kjent med Nora Dåsnes 

– Håpet er at denne boken kan få noen til å føle seg sett, og litt mindre alene, sier Nora Dåsnes. Hun er aktuell med barneboken Ti kniver i hjertet. Her forteller hun om boka, om forfatterforbilder og gir noen skrivetips til aspirerende forfattere. 
Les mer