Bla i boken

Kjæreste på pause

en bullet journal
Annen tilknytning:

Velg format

189 kr
På lager
ISBN
9788203378669
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
En sommerferie uten penger, uten kjæreste og uten hyttenabo kan bare bli dritt. Eller?

Når Saras kjæreste Emmy setter henne på pause og sommervennen Julie ikke dukker opp, er ulykken komplett. Sara er sikker på at hun må tilbringe sommeren alene, men før hun vet ordet av det har hun klart å vikle seg inn i et nett av drama og løgner som kun hennes bullet journal vet svaret på.

"Kjæreste på pause" er en frittstående oppfølger til "Kys mik" og er en sjarmerende og morsom fortelling som handler om alt du ikke bør gjøre mot kjæresten din. Selv om dere har pause.

«Sjukt sjarmerende. Mari Grydelands versjon av ungdommelig brytningstid både morer og svir og er så troverdig at det kjennes i magen.» Maja Troberg Djuve, Dagbladet (Terningkast 5)

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Utgitt 2022
ISBN 9788203378669
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 08.11.2022
Emne LHBT Skjønnlitteratur Vennskap Romaner Kjærlighet
Lest av Kristine Rui Slettebakken
Mari Grydeland

Mari Grydeland

Mari Grydeland (1976) er utdannet journalist og har jobbet som programleder i NRK, og som journalist i aviser som Dagbladet, Dagsavisen og DN. Hun har vært redaktør for Stella, og gitt ut flere bøker for voksne. For tiden jobber hun som forfatter og anmelder bøker for Aftenposten.

Hun har utgitt to barneromaner om Sara, "Kys mik" (2021) og "Kjæreste på pause" (2022).

"Et kyss til jul" er hennes tredje roman for barn og hennes første i samarbeid med forfatter Kristin Storrusten. Les mer

Andre i samme serie