Bla i boken

Kjøkkenfest

maten du blir glad av å dele

Velg format

449 kr
På lager
ISBN
9788203377525
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

De fineste middagene serveres på kjøkkenet hjemme. Med folk du liker, lave skuldre og skikkelig god mat. La gjestene hjelpe til, sett på musikk og demp lyset - så er det klart for kjøkkenfest!

Reneé Fagerhøi er kjent fra TV, og liker raus, sosial og ujålete mat. Her deler hun sine beste retter. Oppskriftene passer for både begynnere og viderekomne, og smakene er hentet fra hele verden. Lær å lage hjemmelagde dumplings, biff tartar, veggislasagne og det beste ostesmørbrødet du har smakt i ditt liv.

Boken inneholder en rekke kokketriks og råd til matlagingen. Hver rett er utstyrt med handleliste og grundig fremgangsmåte, så det er lett å slappe av når gjestene ringer på døren!

KÅRET TIL ÅRETS BESTE KOKEBOK I ADRESSEAVISEN

«Det oser energi av denne boka, som det gjør av hovedpersonen. Energien er smittsom, og det skal godt gjøres å ikke få lyst på noen av rettene her, som har kapitler for frokost, lunsj, middag, desserter og snacks, enkle retter, som også blir satt sammen til høvelige tre- og femrettere.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«Her finnes oppskrifter på "alt" - noe ser enkelt og tilforlatelig ut, mens noe er desidert mer utfordrende. Alt ser uansett fristende ut og at det kan bli både store og små fester med hjelp av Kjøkkenfest er jeg ikke et sekund i tvil om.» Tor Hammerø, Nettavisen (Terningkast 5)

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 191
Utgitt 2022
ISBN 9788203377525
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 24.10.2022
Emne Faglitteratur Kokebøker
Reneé Fagerhøi

Reneé Fagerhøi

Reneé Fagerhøi (1984) er kjent fra TopChef, Familiekokkene og Kvelden før kvelden på NRK. Hun er innehaver av Bula Bistro i Trondheim. Dette er hennes andre kokebok. Les mer

Leikny Havik Skjærseth