Bla i boken

Jul med Frida

klassiske julekaker på nye måter

Velg format

399 kr
På lager
ISBN
9788203394256
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

Når hjemmet fylles med lukten av bakst, da kommer julestemningen. Goro, pepperkaker, sirupsnipper og fattigmann: Julekaker lyser opp førjulstiden.

Frida Anker Kulmus gir i denne vakre boken oppskrifter på de klassiske julekakene - med en liten vri. Med gode ingredienser og gjennomtestede oppskrifter får du servert sirupsnipper dyppet i hvit sjokolade, og serinakaker som blir ekstra gode som cookies.

Lær å lage nyekaker som viderefører julens smaker. Hva med muffins med pepperkakesmak, eller en ostekake som smaker kokosmakron?

Boken inneholder også et kapittel med juledrikker til store og små, og samleoppskrifter med en deig som gir både tre og fem slag bakst. Denne julen blir det andre boller!

«Bildene er ekstra fristende og så lukter det så godt av boka! Anker Kulmus fremstiller det hele slik at til og med jeg tror at mye av dette skulle være mulig å trylle frem på en god dag. Uansett så er det mye å glede seg over her og rekker du det ikke i år, så kommer denne boka ikke til å gå ut på dato på lang, lang tid.» Tor Hammerø, Nettavisen (Terningkast 5)

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 178
Utgitt 2022
ISBN 9788203394256
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 16.09.2022
Emne Kaker Kokebøker Faglitteratur Julen
Frida Anker Kulmus

Frida Anker Kulmus

Frida Anker Kulmus (f. 1992) driver selskapet Gladbakst, som leverer bakst til kafeer over hele Oslo. Dette er hennes første bok. Les mer

Camilla Andersen