Jordopphimlesang : monologer om ensomhet ; I-VI : oratorium for fem unge mennesker

to skuespill

Velg format

349 kr
På lager
ISBN
9788203396038
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Jordopphimlesang er en monolog om ensomhet og fellesskap, skrevet for fremførelse av seks navnløse skuespillere. Vi møter ulike mennesker i søken etter samhold i en fragmentert samtid. Sammen, og gjennom sine egne små historier, leter de i språket etter en større fortelling.

I-vi er et oratorium skrevet for fem unge mennesker, hvor personenes identitet og perspektiver viskes ut og glir over i hverandre. Det tar for seg det enkleste språklige systemet man lærer på skolen, og taler direkte til publikum fra første og andre til tredje person, i entall og flertall. I en verden av selvfremstilling og personfokus, er stykket en undersøkelse av hvem som egentlig skjuler seg bak ordene vi bruker om oss selv.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2023
ISBN 9788203396038
Format Pocket
Språk Bokmål
Salgsdato 26.04.2023
Emne Skjønnlitteratur Skuespill
Fredrik Høyer

Fredrik Høyer

Fredrik Høyer (f. 1988) er utdannet litteraturviter og er kjent som poet, skuespiller og scenekunstner. Han jobber ofte på tvers av ulike kunstfelt og sjangre, men alltid med tekst i sentrum. han debuterte som forfatter med "Månehund og fatter'n" i 2014, og har siden skrevet "De voksne" (2018), som ble hans første barnebok. Skuespillet "Grønlandsūtraen" (2016) ble umiddelbart et kultfenomen, og hans gjennombrudd som dramatiker. "Jordopphimlesang" og "I-VI" er hans seneste skuespill, og utgis i ett bind våren 2023. Les mer