Iskremfabrikken

ISBN
9788203239007
Innbundet
kr 699,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203239007
  • Salgsdato: 28.04.2011
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 241
I barndommen tilbrakte brødrene Jan og Eyvind Hellstrøm fritiden på onkel Arnes iskremfabrikk i Moss. De luktet vanilje og var alltid bleike. De spiste is, lærte å arbeide og fikk sansen for gode smaker og naturlige råvarer. Hellstrøm-brødrene har fortsatt en felles «passion» for hjemmelaget iskrem, og dette er iskremboken de har drømt om å lage siden de var små.
I tillegg til morsomme historier og reisetips, er boken full av verdens beste oppskrifter på iskrem og tilbehør av alle slag ... Crêpe Suzette, Stekte bananer med limesorbet, Whisky iskremsufflé, Iskrem Sundae, Bakte fiken med vanilje- og rosmariniskrem, Jordbærsuppe med basilikumsorbet, Kaffegranité med sjokoladesorbet, Amaretto iskake ... Oppskriftene er basert på naturlige råstoffer og er helt uten tilsetningsstoffer.
Å lage iskrem er et eventyr av lukter og sanselighet. Det er forbausende lett å få til og smaker fantastisk. I "Iskremfabrikken. Brødrene Hellstrøms beste desserter" er budskapet enkelt: Skal du få den unike smaken av nylaget iskrem, må du til en topp iskrembar eller lage den selv.
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…

Eyvind Hellstrøm

Mer om forfatteren

Jan Hellstrøm

Mer om forfatteren

Paul Paiewonsky

Mer om forfatteren