Ikke slå av lyset

Annen tilknytning:

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203374982
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
På julaften finner Christine Steinmeyer et brev i postkassen fra en kvinne som sier hun vil ta livet av seg. Hun tror det er en feil, en dårlig spøk. Men når en innringer i Christines eget radioprogram beskylder henne for å ikke ha villet hjelpe kvinnen, skjønner hun at det er alvor.
Snart skjer en rekke vanskelige ting. Det er som om noen har tatt styring på livet hennes. Alt som har holdt henne oppe, raser sammen til redselen får fullstendig overtak. Samtidig mottar den sykmeldte kriminalførstebetjenten Martin Servaz en nøkkel til et hotellrom i posten. Et rom der en kunstner tok livet av seg et år tidligere. Noen vil sette han i sving igjen uten at hans overordnede får vite om det.
Hva hvis våre nærmeste ikke er de vi trodde? Kanskje fins det hemmeligheter i de mørke avkrokene som nekter å dø. Nei, ikke slå av lyset, da kan alt skje!

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2019
ISBN 9788203374982
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Christina Revold
Salgsdato 31.01.2019
Orig. tittel N'eteins pas la lumière
Emne Krim Skjønnlitteratur Romaner Politi og detektiver
Bernard Minier

Bernard Minier

Bernard Minier (f. 1960) er Frankrikes mest leste krimforfatter og bøkene hans er oversatt til 23 språk. Hans debutroman, Hvis helvete var av is (2011), var den første boken i serien med politimannen Martin Servaz i hovedrollen. Jakten er Miniers niende roman. Les mer