Bla i boken

Hvis helvete var av is

Annen tilknytning:

Velg format

Tilbudspris 99 kr Før 169 kr
På lager
ISBN
9788242167057
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
«Hvis helvete var av is» er et dypdykk i våre innerste, hemmelige redsler. En grusom historie om galskap og hevn - langt inne i Pyreneene. Dette er den første lydboken om Martin Servaz.

Kriminalførstebetjent Servaz kan ikke forstå at han blir kalt ut for et dødt dyr, men det er noe underlig ved denne forbrytelsen han ikke kan overse. Hestens hodeløse kropp er vrengt og hengt opp i isødet på 2000 meters høyde.

Omtrent samtidig begynner en ung og nyutdannet psykolog på en psykiatrisk institusjon for ekstra farlige kriminelle. Institusjonen er svært strengt bevoktet. Når det blir oppdaget DNA-spor i hesteliket fra en av de aller farligste pasientene, blir det klart at det ikke lenger bare handler om en død hest. Få dager senere finner det første drapet sted. Marerittet har startet.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2017
ISBN 9788242167057
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Christina Revold
Salgsdato 27.12.2017
Orig. tittel Glacé
Emne Lydbøker Romaner Frankrike Krim Politi og detektiver Skjønnlitteratur
Lest av Yngve Berven
Bernard Minier

Bernard Minier

Franske Bernard Minier (f. 1960) jobbet som toller før han begynte å skrive på heltid. Hans debutroman, Hvis helvete var av is (2011), var den første boken i serien med politimannen Martin Servaz i hovedrollen. Sammen med landsmannen Pierre Lemaitre står Minier i spissen for den franske krimbølgen som brer seg i Europa. Servaz-bøkene utgis i 22 land, og er blitt tildelt en rekke priser. Les mer