Bla i boken

Hvis helvete var av is

Annen tilknytning:

Velg format

Tilbudspris 99 kr Før 169 kr
På lager
ISBN
9788242167057
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
«Hvis helvete var av is» er et dypdykk i våre innerste, hemmelige redsler. En grusom historie om galskap og hevn - langt inne i Pyreneene. Dette er den første lydboken om Martin Servaz.

Kriminalførstebetjent Servaz kan ikke forstå at han blir kalt ut for et dødt dyr, men det er noe underlig ved denne forbrytelsen han ikke kan overse. Hestens hodeløse kropp er vrengt og hengt opp i isødet på 2000 meters høyde.

Omtrent samtidig begynner en ung og nyutdannet psykolog på en psykiatrisk institusjon for ekstra farlige kriminelle. Institusjonen er svært strengt bevoktet. Når det blir oppdaget DNA-spor i hesteliket fra en av de aller farligste pasientene, blir det klart at det ikke lenger bare handler om en død hest. Få dager senere finner det første drapet sted. Marerittet har startet.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2017
ISBN 9788242167057
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Christina Revold
Salgsdato 27.12.2017
Orig. tittel Glacé
Emne Politi og detektiver Skjønnlitteratur Romaner Krim Frankrike
Lest av Yngve Berven
Bernard Minier

Bernard Minier

Bernard Minier (f. 1960) er Frankrikes mest leste krimforfatter og bøkene hans er oversatt til 23 språk. Hans debutroman, Hvis helvete var av is (2011), var den første boken i serien med politimannen Martin Servaz i hovedrollen. Jakten er Miniers niende roman. Les mer