Hvis helvete var av is

Annen tilknytning:

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203372834
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Kriminalførstebetjent Servaz kan ikke forstå at han blir kalt ut for et dødt dyr, men det er noe underlig ved denne forbrytelsen han ikke kan overse. Hestens hodeløse kropp er vrengt og hengt opp i isødet på 2000 meters høyde.

Omtrent samtidig begynner en ung og nyutdannet psykolog på en psykiatrisk institusjon for ekstra farlige kriminelle. Institusjonen er svært strengt bevoktet. Når det blir oppdaget DNA-spor i hesteliket fra en av de aller farligste pasientene, blir det klart at det ikke lenger bare handler om en død hest. Få dager senere finner det første drapet sted. Marerittet har startet.

Atmosfæren er tyngende, intrigen spent til det ytterste. Hvis helvete var av is er et dypdykk i våre innerste, hemmelige redsler. En grusom historie om galskap og hevn - langt inne i Pyreneene.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2017
ISBN 9788203372834
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Christina Revold
Salgsdato 02.05.2017
Orig. tittel Glacé
Emne Politi og detektiver Krim Skjønnlitteratur Romaner Frankrike
Bernard Minier

Bernard Minier

Bernard Minier (f. 1960) er Frankrikes mest leste krimforfatter og bøkene hans er oversatt til 23 språk. Hans debutroman, Hvis helvete var av is (2011), var den første boken i serien med politimannen Martin Servaz i hovedrollen. Jakten er Miniers niende roman. Les mer