Hver natt dør jeg

roman

Velg format

179 kr
På lager
ISBN
9788203369889
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Den siste, varme sensommerdagen forteller moren og faren til Lina at de skal skilles. Over natten blir det høst. Faren flytter ut og en ny mann inn. Moren er forelsket og har mer enn nok med sitt. Alt er i endring. Lina forsøker å holde fast i det hun pleide å like, men ingenting betyr det samme lenger. Verden slik hun kjenner den, er i ferd med å rase sammen.

Intenst og medrivende om en tolvåring som mister fotfestet og holder på å falle, uten at noen legger merke til det. Fortalt gjennom et bråmodent, men sårt og forvirret barneblikk.

«Fortalt med stor lojalitet til barnets blikk og stemme. (...) les denne vonde, nydelige og presise romanen.» Hedvig Montgomery, Psykolog

«Smertefullt om å mista rolla si i eit liv der vaksne har regien. (...) eit truverdig, nært og sårt innblikk i livet til ei som på randen av tenåra lengtar etter noko heilt eige, men aldri heilt finn rom for det.» Sofie Braut, Stavanger Aftenblad, (Terningkast 5)

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 202
Utgitt 2021
ISBN 9788203369889
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 16.08.2021
Emne Barndom Skilsmisse Musikkmiljøer Skjønnlitteratur Romaner
Helle Haugsgjerd

Helle Haugsgjerd

Helle Haugsgjerd er født i Oslo i 1983. Hun er utdannet skuespiller fra GITIS Scandinavia og Teaterhøgskolen i Oslo, KHiO. Hun har arbeidet ti år som skuespiller. Hver natt dør jeg er hennes første roman. Les mer

Artikler

Bli kjent med debutant Helle Haugsgjerd

Helle Haugsgjerd debuterer denne høsten med "Hver natt dør jeg"
Les mer