Bla i boken

Hva har jeg gjort?

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788242168078
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Hvor langt vil du gå for å beskytte dine barn? Etter et langt ekteskap med en psykopatisk mann som gjør livet til et mareritt, får Kathryn anledning...

Tilsynelatende lever de et perfekt liv. Han er rektor og tilbringer dagene med å disiplinere uregjerlige tenåringer på det prestisjefylte Mountbriers akademi. Hun er en oppofrende hustru og mor og tilbringer dagene med husarbeid og baking. Om ettermiddagen kommer mannen hjem og gir komplimenter til sin kone, før han setter seg til middagsbordet sammen med de to barna. Alle kunne tenkt at der sitter en virkelig lykkelig familie uten en eneste bekymring i verden.

Men det ingen vet, er at Kathryn er fanget i et mareritt. Snart skal hun gjøre noe som setter familiens tilværelse på hodet - noe bare en virkelig desperat kvinne kan drives til.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2018
ISBN 9788242168078
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Sigrid Grande
Salgsdato 06.07.2018
Orig. tittel What have I done?
Emne Lydbøker Familie Romaner Mishandling England Skjønnlitteratur
Lest av Runa Eilertsen
Amanda Prowse

Amanda Prowse

Amanda Prowse er en britisk forfatter som har skrevet en rekke internasjonale bestselgere. Hun er også en populær radio- og TV-personlighet i Storbritannia. Les mer

Artikler

Amanda Prowse er dronningen av familiedrama

Amanda Prowse har skrevet 16 romaner, og er oversatt til et dusin språk. Hun er rett og slett dronningen av familiedrama.
Les mer

Utdrag: Theo av Amanda Prowse

Løvetannbarnet Anna og rikmannssønnen Theo, to mennesker fra helt ulike verdener - kan de bygge en felles framtid?
Les mer