Hjelp, jeg har blitt fotballtrener!

Velg format

Tilbudspris 349 kr Før 399 kr
Kommer for salg
04.03.2022
ISBN
9788203376849
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Hva gjør du når du mer eller mindre frivillig påtar deg å trene et fotballag i aldersklassene 5-12 år - og ikke aner hva du skal gjøre? Den tidligere fotballspilleren og elitetreneren Anders Jacobsen havnet i den situasjonen for noen år siden, og her forteller han om alt han har lært. På en enkel og pedagogisk måte tar han for seg treningstips, ferdighetsutvikling, laguttak, valg av utstyr, foreldrevettregler og alt annet en barnetrener kommer borti. Skal alle med hele tida, eller skal de beste få mer spilletid? Dette er diskusjoner som går igjen for hvert nye kull, og noe alle fotballforeldre er opptatt av.

Anders Jacobsen krydrer framstillingen med egne opplevelser fra treningsfeltet, kamper og turneringer. Her er kloke tanker rundt sport, lagspill og barns utvikling. Målet er hele tiden å ta vare på både barn og fotball.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2022
ISBN 9788203376849
Format Innbundet
Språk Bokmål
Bokgruppe 314
Emne Fotball Faglitteratur
Anders Jacobsen

Anders Jacobsen

Anders Jacobsen (f. 1968) er tidligere fotballproff på Vålerenga, Start, Lillestrøm, Skeid, Sheffield United, Stoke og Notts County, og tidligere trener for Skeid og Strømsgodset. Han har lang erfaring som barnefotballtrener og arbeider som lærer i videregående skole. Les mer