Bla i boken

Et kupp å dø for

Velg format

449 kr
Kommer for salg
24.05.2024
ISBN
9788203452956
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
Det er høysommer på Österlen, det store Antikkmarkedet i Degeberga skal straks gå av stablen og lokalbefolkningen er i fyr og flamme over at en episode av tv-programmet Antikkrunden skal spilles inn på et slott i nærheten. Men portene rekker knapt å bli slått opp, før et brutalt mord på en ukjent antikkhandler slår dype sprekker i idyllen. Kriminalkommissær Peter Vinston har ferie, men må trå til for å løse saken. Med seg får han Tove Esping, som kjemper for å beholde jobben hos Sirihamnspolitiet. Den umake duoen innser snart at antikvitetsverdener full av eksentriske figurer, gamle konflikter og gåter som viser seg usedvanlig vanskelige å løse. Det store spørsmålet de to må finne svar på er dette: Hvem er faktisk villig til å drepe i jakten på det største kuppet?

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2024
ISBN 9788203452956
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Nina Aspen
Orig. tittel Ett fynd att dö för
Emne Politi og detektiver Romaner Sverige Krim Skjønnlitteratur
Lest av Christian Hestø
Anders De la Motte

Anders De la Motte

Anders de la Motte (f. 1971) er tidligere politi og sikkerhetssjef i et av verdens største IT-selskaper. Han har siden 2010 utgitt 10 kritikerroste og bestselgende kriminalromaner, som utgis i en rekke land. Han har vunnet både Svenska deckarakademins pris for årets beste debut (2010) og Svenska deckarakademins pris for årets beste kriminalroman (2015). I Norge er han særlig kjent for Årstidskvartetten; Sensommen, Høstdåd, Vinterild og Våroffer.

Les mer

Måns Nilsson

Måns Nilsson (f. 1977) er komiker, programleder og manusforfatter av barnebøker, teater og film. Han har medvirket i en rekke radio- og tv-produksjoner gjennom årene, og driver den populære podcasten Fråga Anders och Måns. Les mer

Andre i samme serie

 1. Døden går på visning
  Døden går på visning
  Innbundet
  399 kr
 2. Døden går på visning
  Døden går på visning
  Lydbok (nedlastbar)
  189 kr
 3. Døden går på visning
  Døden går på visning
  Ebok
  189 kr
 4. Døden går på visning
  Døden går på visning
  Pocket
  199 kr
 5. Et kupp å dø for
  Et kupp å dø for
  Innbundet
  429 kr
  Kommer 28.05.2024
 6. Et kupp å dø for
  Et kupp å dø for
  Ebok
  319 kr

Artikler

Anders De la Motte årstidskvartett er endelig fullført!

Anders de la Motte er Sveriges nye krimkonge. Disse fire bøkene, Årstidskvartetten, er kritikerroste og elsket av leserne!
Les mer