Papegøyens hemmelighet

Velg format

Tilbudspris 244 kr Før 279 kr
Kommer for salg
10.06.2023
ISBN
9788203394836
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Dyr + spenning = sant!

Hanna og Teo er på vei til England. Der skal pappaen til Hanna være dommer i en papegøyerekordkonkurranse. Men alt går ikke som planlagt, og plutselig må de to Dyrehagedetektivene lete etter en sjelden rubin isteden. Hvem har tatt den? Og hvordan henger det sammen med rekordforsøket?

Papegøyens hemmelighet er tiende bok i serien om Dyrehagedetektivene Hanna og Theo. Boka er gjennomillustrert av Maria Steffensen og har egne faktasider om papegøyer bakerst. Serien passer fint for ferske lesere.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 6-9
Utgitt 2023
ISBN 9788203394836
Format Innbundet
Språk Bokmål
Emne Zoologiske hager Papegøyer Politi og detektiver Skjønnlitteratur Romaner England Spenning
Mona Grivi Norman

Mona Grivi Norman

Mona Grivi Norman (f. 1983) er journalist og forfatter. De siste 15 årene har hun jobbet i VG og dekket nyheter, utenriks og gravejournalistikk for avisen. Hun debuterte som forfatter i 2019 med boken "Dyrehagedetektivene 1. Den hvite løven", og har skrevet en rekke bøker i serien etter det. Les mer

Maria Steffensen

Maria Steffensen er illustratør. Hun har bachelorgrad i animasjon og digital kunst, fra Høgskolen i Innlandet. Steffensen har tidligere vært innom både animasjon, spill og tegneserie. Papegøyens hemmelighet av Mona Grivi Norman er hennes debut som barnebokillustratør. Les mer

Andre i samme serie

Artikler

Super serie for dyrekjære smådetektiver

Velkommen til Lindegård dyrehage! Dyrehagedetektivene er en detektivserie for barn mellom 6 og 9 år. Her blir vi kjent med Hanna og Theo. Vi tok en prat med Mona Grivi Norman, forfatteren av boken, for å lære mer om dyrehagen og de som bor der.
Les mer