Detektiv Trine på dinosaurjakt

På lager
ISBN
9788203265563
Innbundet
kr 249,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203265563
  • Illustratør: Trine Sejrup
  • Salgsdato: 24.04.2020
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 43
Hjelp Trine med å finne dinosaurunger på rømmen!

Trine og ekornet Karamell er på skogstur, da Karamell plutselig oppdager et mystisk egg. Egget holder på å klekke, og noen spor leder inn bak fossen. Trine og Karamell følger etter.
Der ser de noe rart. Det er to dinosaurer som har mistet alle ungene sine. Eggene er klekket, men ungene er borte. Det er tid for Detektiv Trine og ekornet Karamell! De vil hjelpe, og begir seg straks ut på dinosaurjakt. Men de klarer det ikke alene! Kan du hjelpe Detektiv Trine med å finne ut hvor dinosaurungene har gjemt seg?
Denne lete- og telleboka er den andre i serien om Detektiv Trine. Den er skrevet og illustrert av Trine Sejrup, og passer fint for barn i alderen 0-6 år.
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…

Trine Sejrup

Trine Sejrup er en illustratør, designer og gründer fra Bergen. Hun har vunnet flere priser for sine arbeider, blant annet for tegneserien "Bokboden", som ble tildelt gullprisen for studentarbeider i Visuelt 2018. Verkene hennes er preget av mangfoldige stiluttrykk og en forkjærlighet for fantasi og magi. Hun debuterte med Detektiv Trine på kattejakt i 2019. Detektiv Trine på dinosaurjakt er hennes andre bok.
Mer om forfatteren