Detektiv Trine på dinosaurjakt

Annen tilknytning:

Velg format

249 kr
På lager
ISBN
9788203265563
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Hjelp Trine med å finne dinosaurunger på rømmen!

Trine og ekornet Karamell er på skogstur, da Karamell plutselig oppdager et mystisk egg. Egget holder på å klekke, og noen spor leder inn bak fossen. Trine og Karamell følger etter.
Der ser de noe rart. Det er to dinosaurer som har mistet alle ungene sine. Eggene er klekket, men ungene er borte. Det er tid for Detektiv Trine og ekornet Karamell! De vil hjelpe, og begir seg straks ut på dinosaurjakt. Men de klarer det ikke alene! Kan du hjelpe Detektiv Trine med å finne ut hvor dinosaurungene har gjemt seg?
Denne lete- og telleboka er den andre i serien om Detektiv Trine. Den er skrevet og illustrert av Trine Sejrup, og passer fint for barn i alderen 0-6 år.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 3-6
Sider 43
Utgitt 2020
ISBN 9788203265563
Format Innbundet
Språk Bokmål
Illustratør Trine Sejrup
Salgsdato 24.04.2020
Emne Billedbøker Myldrebøker Dinosaurer Detektiver Skjønnlitteratur

Trine Sejrup

Trine Sejrup er en illustratør, designer og gründer fra Bergen. Hun har vunnet flere priser for sine arbeider, blant annet for tegneserien "Bokboden", som ble tildelt gullprisen for studentarbeider i Visuelt 2018. Verkene hennes er preget av mangfoldige stiluttrykk og en forkjærlighet for fantasi og magi. Hun debuterte med Detektiv Trine på kattejakt i 2019. Detektiv Trine på dinosaurjakt er hennes andre bok. Les mer