Den stille leieboeren

Velg format

Tilbudspris 375 kr Før 429 kr
Kommer for salg
30.06.2023
ISBN
9788203397080
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Aidan er en stødig og tiltrekkende far og enkemann som bortfører og dreper kvinner. Bortsett fra Rachel, som han har holdt fanget i et skjul i hagen i fem år. Når huset må selges, vet Rachel at den eneste måten å redde livet er å overbevise Aidan om at han kan ta henne med seg videre til den nye boligen. Det gjør han, og presenterer henne for datteren Cecilia som en fåmælt, perifer bekjent som stort sett holder seg på rommet. Det siste stemmer, Rachel er stort sett lenket fast og vet at det minste provokasjon eller feilgrep kan koste henne alt. Hun vet også at hun kanskje er den eneste som kan stoppe Aidan fra å drepe igjen.

Den stille leieboeren er en smart, uhyggelig og knallsterk psykologisk krim om en nesten lydløs, men dirrende intens kamp på liv og død.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2023
ISBN 9788203397080
Format Innbundet
Språk Bokmål
Oversetter Morten Hansen
Orig. tittel The quiet tenant
Emne Skjønnlitteratur Romaner Psykologiske thrillere
Clemence Michallon

Clemence Michallon

Clemence Michallion er født i Frankrike og bor i New York. Hun har studert ved Science Po og Columbia University og jobbet som skribent for bl.a. Vanity Fair og The Independent med særlig fokus på populærkultur, mote, kjønn, feminisme og kroppspositivisme. Hennes debutroman "Den stille leieboeren" ble solgt til nærmere 30 land før utgivelse.

Les mer