Camille

Annen tilknytning:

Velg format

199 kr
På lager
ISBN
9788203374685
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Camille Verhoevens nye kjæreste er vitne til et ran i nærheten av Champs Elysees i Paris. Hun blir skutt, overlever ved et rent mirakel, men er skadet for livet. Saken blir en besettelse for kriminalførstebetjenten. Han vet at gjerningsmannen vil gjøre hva som helst for å spore opp kjæresten og kvitte seg med et brysomt vitne.
De to mennene går inn i en kamp på liv og død, der kriminalførstebetjenten er villig til å ofre mange av sine prinsipper. Til slutt er man usikker på hvem som er jegeren og hvem som er offeret i dette spillet.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 346
Utgitt 2020
ISBN 9788203374685
Format Pocket
Språk Bokmål
Oversetter Christina Revold
Salgsdato 22.06.2020
Orig. tittel Sacrifices
Emne Politi og detektiver Paris Skjønnlitteratur Romaner Krim Thrillere
Pierre Lemaitre

Pierre Lemaitre

Pierre Lemaitre er født 1956 i Paris. Han har i mange år undervist i litteratur før han viet sin tid til å skrive skuespill og romaner. Alex var hans første roman på norsk. Siden kom Irène og med Camille er Verhoeven-trilogien komplett. I 2013 vant han den prestisjetunge Goncourtprisen for sin roman "Vi ses der oppe" (på norsk 2015). Utrolig nok har Lemaitre vunnet den store britiske CWAs International Golden Dagger hele tre ganger, for Alex, for Irène og for Vi sees der oppe. Les mer