Alex

Annen tilknytning:

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203370014
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Hvem kjenner egentlig Alex? Hun er vakker. Sexy. Tøff. Er det derfor hun er blitt kidnappet, innesperret og utsatt for det utenkelig?

Overbetjent Camille Verhoeven og hans menn famler i blinde: ingen mistenkte, ingen ledetråd, og håpet svinner fra time til time. Det eneste de vet, er at en kvinne er blitt revet vekk fra fortauet på en gate i Paris og kastet inn i en hvit varebil.

Men når politiet finner ut av hvor hun har vært innestengt, er situasjonen langt ifra den de trodde.

Alex er thrilleren som får det til å gå iskaldt nedover ryggen din. Det handler om morderisk galskap og er drevet av en djevelsk logikk. Du legger den ikke fra deg.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2015
ISBN 9788203370014
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Christina Revold
Salgsdato 08.01.2015
Orig. tittel Alex
Emne Skjønnlitteratur Politi og detektiver Krim Paris Romaner Thrillere
Pierre Lemaitre

Pierre Lemaitre

Pierre Lemaitre er født 1956 i Paris. Han har i mange år undervist i litteratur før han viet sin tid til å skrive skuespill og romaner. Alex var hans første roman på norsk. Siden kom Irène og med Camille er Verhoeven-trilogien komplett. I 2013 vant han den prestisjetunge Goncourtprisen for sin roman "Vi ses der oppe" (på norsk 2015). Utrolig nok har Lemaitre vunnet den store britiske CWAs International Golden Dagger hele tre ganger, for Alex, for Irène og for Vi sees der oppe. Les mer