Brudekjolen

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203373701
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
I det siste har Sophie hatt en følelse av å miste hukommelsen, ja, av å miste kontrollen. Hun forfølges av noe hun ikke er i stand til å sette ord på - og av bilder fra fortida hun ikke kan glemme.
En morgen våkner hun og oppdager at den lille gutten hun skulle passe, er død. Hun har ingen erindring av hva som kan ha skjedd. Men uansett hva som er sant, føler hun at hun med sin bakgrunn, ikke har en sjanse til å bli trodd.
Hennes eneste håp er å stikke - og skaffe seg en ny identitet. Et nytt liv, med en mann hun har truffet på nettet. Men Sophie er ikke den eneste som bærer på hemmeligheter.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2018
ISBN 9788203373701
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Christina Revold
Salgsdato 02.01.2018
Orig. tittel Robe de marié
Emne Skjønnlitteratur Frankrike Hukommelse Romaner Thrillere
Pierre Lemaitre

Pierre Lemaitre

Pierre Lemaitre er født 1956 i Paris. Han har i mange år undervist i litteratur før han viet sin tid til å skrive skuespill og romaner. Alex var hans første roman på norsk. Siden kom Irène og med Camille er Verhoeven-trilogien komplett. I 2013 vant han den prestisjetunge Goncourtprisen for sin roman "Vi ses der oppe" (på norsk 2015). Utrolig nok har Lemaitre vunnet den store britiske CWAs International Golden Dagger hele tre ganger, for Alex, for Irène og for Vi sees der oppe. Les mer