Vi ba aldri om vinger

roman

Velg format

229 kr
På lager
ISBN
9788203371455
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
En sterk, rørende og aktuell historie om mennesker som lever i usikkerhet, og om håpet som ligger i kjærligheten. Letty Espinosa har egentlig aldri vært den moren hun ønsket å være for barna sine - Alex (15) og Luna (6). Barna, som ikke vet hvem fedrene deres er, bor sammen med Letty og besteforeldrene
i et fattig område i San Fransisco. Når besteforeldrene bestemmer seg for å flytte tilbake til Mexico, snus
Lettys tilværelse på hodet. Hun må klare seg selv og være både mor og forsørger. Samtidig blir Alex forelsket i en klassevenninne, og når han en dag skjønner hvem som er hans far, settes mye på spill i den lille familien. Sagt om boken:
"Jeg var hekta fra første side (...) håpet hele tiden at hvert hjerteskjærende og umulige valg skulle føre til en bedre tilværelse for dem."
Lisa Genova, forfatter
"Boken fører oss rett inn i en mors hjerte når hun og familien foretar en vanskelig reise mot forståelse og tilgivelse (¿) Lettys forvandling fra en usikker mor til en ansvarsfull kvinne er svært troverdig."
Melanie Benjamin, forfatter
"Boken er godt skrevet, jeg ville hele tiden lese bare litt til, og litt til, samtidig som jeg ikke ville at den skulle ta slutt. En roman som gjorde sterkt inntrykk på meg, og som jeg uten tvil gir terningkast 6."
Beate Bratgjerd, Beas bokhylle

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 380
Utgitt 2016
ISBN 9788203371455
Format Pocket
Språk Bokmål
Oversetter Bente Klinge
Salgsdato 02.05.2016
Orig. tittel We never asked for wings
Emne Romaner Familie Innvandrere San Francisco Skjønnlitteratur

Vanessa Diffenbaugh

"Blomstenes hemmelige språk" er Vanessa Diffenbaughs debutroman. Boken ble solgt til 27 land allerede før utgivelse. Den gikk rett inn på bestselgerlistene i Italia og England, og lovprises av et unisont internasjonalt anmelderkorps. Les mer