Vesle vil også telle til ti

Velg format

179 kr
På lager
ISBN
9788203366116
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
Klart Vesle kan gjøre selv!

Store har fått i lekse å telle fuglene i parken. Vesle vil også telle dyr og småkryp. Men klarer han å telle helt til ti?

Vesle er stadig ute på oppdagelsesferd. Verden er full av nye og rare ting! Av og til er det for langt opp eller for bratt ned. Av og til er det vanskelig og skummelt. Store tror ikke at Vesle kan klare ting selv. Men Vesle er liten og ganske lur. Klart Vesle også kan!

"Vesle vil også bade" er tredje bok i den varme og humoristiske serien om Vesle. Den uttrykksfulle streken, de sterke fargene og gjentakelsene gjør Vesle til en gjenkjennelig figur for de minste. Vi følger ham gjennom små dilemmaer og store følelser. Vesle vil også passer fint til høytlesning, men er laget i stødig papp så minsten også kan få lese selv!

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 0-3
Sider 26
Utgitt 2022
ISBN 9788203366116
Format Kartonert
Språk Bokmål
Illustratør Hannah Mileman, Nora Dåsnes
Salgsdato 18.03.2022
Emne Skjønnlitteratur Tall Billedbøker
Hannah Mileman

Hannah Mileman

Hannah Mileman (f. 1995) er illustratør og forfatter, bosatt i Oslo og utdannet ved Kingston University i London. I 2021 debuterte hun som barnebokforfatter med Vesle vil også bake. Boka er den første i serien om Vesle, og er illustrert av Nora Dåsnes. Les mer
Nora Dåsnes

Nora Dåsnes

Nora Dåsnes (f. 1995) er forfarfatter, illustratør og tegneserieskaper, utdannet ved Kingston University, London. Hun debuterte med den kritikerroste grafiske romanen «Ti kniver i hjertet» våren 2020. For den ble hun tildelt Pondusprisen og Kulturdepartementets pris for beste tegneserie. I 2021 kom den kritikerroste grafiske romanen Ubesvart anrop, som Dåsnes vant Nordisk Råds barne- og ungdomslitteraturpris for og som ble tildelt Kulturdepartementets pris for beste tegneserie. Dåsnes illustrerer også småbarnsserien Vesle vil også av forfatter Hannah Mileman. Les mer

Andre i samme serie

 1. Vesle vil også bake
  Vesle vil også bake
  Lydbok (nedlastbar)
  79 kr
 2. Vesle vil også bake
  Vesle vil også bake
  Kartonert
  179 kr
 3. Vesle vil også gå på do
  Vesle vil også gå på do
  Lydbok (nedlastbar)
  79 kr
 4. Vesle vil også gå på do
  Vesle vil også gå på do
  Kartonert
  179 kr
 5. Vesle vil også kle på seg selv
  Vesle vil også kle på seg selv
  Lydbok (nedlastbar)
  79 kr
 6. Vesle vil også overnatte
  Vesle vil også overnatte
  Kartonert
  199 kr
 7. Vesle vil også telle til ti
  Vesle vil også telle til ti
  Lydbok (nedlastbar)
  79 kr

Artikler

Debutant! Bli kjent med Nora Dåsnes 

– Håpet er at denne boken kan få noen til å føle seg sett, og litt mindre alene, sier Nora Dåsnes. Hun er aktuell med barneboken Ti kniver i hjertet. Her forteller hun om boka, om forfatterforbilder og gir noen skrivetips til aspirerende forfattere. 
Les mer