Vesle vil også bake

På lager
ISBN
9788203268380
Innbundet
kr 179,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203268380
  • Illustratør: Hannah Mileman, Nora Dåsnes
  • Salgsdato: 07.04.2021
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 26
Klart Vesle kan gjøre selv!

Når Store får lov til å bake, er det klart Vesle vil være med. Men alt går ikke helt etter planen! For Vesle vil bake på sin helt egen måte, og da kan alt skje. Heldigvis er det hjelp å få for den som er liten, for er ikke kanelbolle egentlig det beste som finnes?

"Vesle vil også bake" er første bok i den varme og humoristiske serien om Vesle. Den uttrykksfulle streken, de sterke fargene og gjentakelsene gjør Vesle til en gjenkjennelig figur for de minste. Vi følger ham gjennom små dilemmaer og store følelser. Vesle vil også passer fint til høytlesning, men er laget i stødig papp så minsten også kan få lese selv!
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Hannah Mileman

Hannah Mileman

Hannah Mileman (f. 1995) er illustratør og forfatter utdannet ved Kingston University, London. Hun arbeider frilans som illustratør og designer, og har utviklet serien om Vesle sammen med forfatter og illustratør Nora Dåsnes.

Mer om forfatteren
Nora Dåsnes

Nora Dåsnes

Nora Dåsnes (f. 1995) er illustratør og animatør utdannet ved Kingston University, London. Hun debuterte som forfatter og illustratør med den  kritikerroste grafiske romanen «Ti kniver i hjertet» våren 2020. For den ble hun tildelt Pondusprisen og Kulturdepartementets pris for beste tegneserie. I 2021 er hun sammen med forfatter Hannah Mileman aktuell som illustratør for småbarnsserien om Vesle og med den grafiske romanen Ubesvart anrop.

Mer om forfatteren