Tvillinghjerte

Velg format

299 kr
På lager
ISBN
9788203451645
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

Søstrene Liv og Ingeborg skulle ha tidenes kuleste sommer. Men Ingeborg er en sviker, mamma og pappa bare skuler på hverandre, og ingen bryr seg om Liv. Liv er alene, men også ferdig med å være seg selv. Hvis hun bare var mer som Ingeborg, så kunne hun kanskje blitt kjæreste med Tim, som har tatoveringer og jobber på bensinbrygga. Men kan hun stole på Tim?
Og hvis ingen er den de utgir seg for å være; er de egentlig forelsket i hverandre da?

En medrivende, romantisk og dramatisk historie om å ville være en annen enn seg selv, om å miste fotfestet, men finne kjærligheten.]]>

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 12-16
Sider 254
Utgitt 2024
ISBN 9788203451645
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 30.05.2024
Orig. tittel Tvillinghjerte
Emne Familie Skjønnlitteratur Kjærlighet Romaner
Maren Ørstavik

Maren Ørstavik

Maren Ørstavik (f. 1986) er musikkritiker, journalist og forfatter. Hun har vært anmelder av klassisk musikk i Aftenposten siden 2014, og hun frilanser som kulturjournalist for en rekke tidsskrifter og magasiner. Ørstavik har bakgrunn som klassisk pianist med utdanning fra Norges musikkhøgskole og Hochschule für Musik und Theater Hannover.Fra 2017 til 2019 var hun redaktør i Periskop, et tidsskrift om kunst for barn og unge, og fra 2020 til 2023 bodde og arbeidet hun i New York.
Ørstavik har skrevet 3 bøker for barn om hestejenta Hedda. Våren 2024 kommer ungdomsromanen Tvillinghjerte. Les mer

Artikler

Debutant! Bli kjent med Maren Ørstavik  

– Jeg hadde lyst til å skrive en bok om å prøve å finne det stedet der man blir engasjert og få lov å bety noe. Stallen er et sånt sted for mange – selv om veien fra usikker nybegynner til erfaren rytter er lang. Maren Østavik debuterer med barneboka Den hvite hestens hemmelighet.  
Les mer

Utdrag: Den hvite hestens hemmelighet av Maren Ørstavik

En hemmelig ulykke og en liten løgn som plutselig blir stor. Nytt og spennende hestedrama for 9+. 
Les mer