Tavlefjellene

noveller

Velg format

429 kr
På lager
ISBN
9788203399916
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
I en avsidesliggende by begynner jenter å forsvinne. En student i et langvarig forhold blir betatt av en kvinne som snakker tilforlatelig om partering av menneskelik. En venninnegjeng samles etter mange års fravær og må velge om de skal forsone seg med sine uoppfylte drømmer, eller gjøre et siste, drastisk forsøk på å hente seg inn.

Skikkelsene i Tavlefjellene flyter mellom kontinenter, mellom ulike interesser og besettelser. De lengter etter tilgang til noe som alltid synes utenfor rekkevidde. Novellene er forankret i en virkelighet som ligner vår egen, men der drømmer og fantasier er like virkelige som det egentlige liv.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 141
Utgitt 2024
ISBN 9788203399916
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 03.05.2024
Orig. tittel Tavlefjellene
Emne Skjønnlitteratur Noveller
Evan Boone

Evan Boone

Evan Boone (født 1998, i USA) er programmerer, med mastergrad i informasjonssikkerhet fra Universitetet i Oslo. Hun har bodd i Norge siden 2016. Novellesamlingen Tavlefjellene er hennes skjønnlitterære debut. Les mer

Artikler

Bli kjent med debutant Evan Boone

Evan Boone er programmerer, med mastergrad i informasjonssikkerhet fra Universitetet i Oslo. Hun har bodd i Norge siden 2016. Novellesamlingen Tavlefjellene er hennes skjønnlitterære debut.
Les mer