Stylesmysteriet ; Mysterium i Vest-India

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203215094
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Stylesmysteriet:
Den rike gamle fru Inglethorp har giftet seg med en 20 år yngre lykkejeger. Da hun blir funnet myrdet - drept av en dose stryknin, er det ham mistanken i første rekke rettes mot. Men så dukker Hercule Poirot opp, og saken viser seg å være vanskeligere enn som så.

Mysteriet i Vestindia:
Miss Marple er på ferie i Vestindia. Her er vakker natur, sol og varme. Likevel kjeder hun seg litt. En av gjestene på hotellet, major Palgrave, elsker å fortelle om sine meritter i Kenya. Miss Marple nikker og smiler høflig uten å høre ordentlig etter. Selv ikke da han går over til å snakke om mord, og vil vise henne fotografiet av en morder han har kjent, reagerer hun. Dagen etter angrer hun, for om natten skjer et mord.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2011
ISBN 9788203215094
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Wollert Keilhau, Axel S. Seeberg, Gunnar Thommessen
Salgsdato 21.03.2011
Orig. tittel The mysterious affair at Styles ; A Caribbean mystery
Emne Krim Politi og detektiver Romaner Skjønnlitteratur
Agatha Christie

Agatha Christie

Da Agatha Christie, tidenes krimdronning, døde i 1976, hadde hun rukket å skrive 110 bøker - hvorav 80 var i krimgenren. Bøkene er solgt i to milliarder eksemplarer, de er oversatt til mer enn 150 språk, og det blir laget utallige filmer og fjernsynsserier som bygger på Christie-romaner og -noveller. Agatha Christie debuterte i 1920 med "Styles-mysteriet", der hennes mest kjente detektivskikkelse, Hercule Poirot, ble introdusert. Først ti år senere dukket Miss Marple opp i "Mord på prestegården". Les mer

Andre i samme serie

  1. Katt i dueslaget ; Mord i prestegården
    Katt i dueslaget ; Mord i prestegården
    Ebok
    159 kr