Katt i dueslaget ; Mord i prestegården

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203215087
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Katt i dueslaget:
Oljestaten Ramat i Midt-Østen er truet av revolusjon. Prins Ali Jusuf og hans privatflyver, Bob Rawlinson, omkommer under forsøket på å komme seg ut av landet. Før flukten har Bob Rawlinson fått smuglet ut prinsens juveler. Nå er de forsvunnet, men det varer ikke lenge før pengegriske eventyrere er på sporet. Så blir Rawlinsons niese, Jennifer, trukket inn i jakten. Det blir også detektiven Hercule Poirot.

Mord i prestegården:
Det var mange som hadde grunn til å ønske livet av oberst Protheroe. Han var ondskapsfull, hensynsløs og hadde mange fiender. En dag blir obersten funnet drept i prestegården, og politiet står fast. Men Miss Marple vet om alt som skjer i landsbyen, og lar seg ikke lure.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2011
ISBN 9788203215087
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Jan Christensen, Liv Malling
Salgsdato 21.03.2011
Orig. tittel Cat among the pigeons ; The murder at the vicarage ; Murder at the vicarage
Emne Krim Politi og detektiver Romaner Skjønnlitteratur
Agatha Christie

Agatha Christie

Da Agatha Christie, tidenes krimdronning, døde i 1976, hadde hun rukket å skrive 110 bøker - hvorav 80 var i krimgenren. Bøkene er solgt i to milliarder eksemplarer, de er oversatt til mer enn 150 språk, og det blir laget utallige filmer og fjernsynsserier som bygger på Christie-romaner og -noveller. Agatha Christie debuterte i 1920 med "Styles-mysteriet", der hennes mest kjente detektivskikkelse, Hercule Poirot, ble introdusert. Først ti år senere dukket Miss Marple opp i "Mord på prestegården". Les mer

Andre i samme serie

  1. Stylesmysteriet ; Mysterium i Vest-India
    Stylesmysteriet ; Mysterium i Vest-India
    Ebok
    159 kr