Strandkafeen

Annen tilknytning:

Velg format

199 kr
På lager
ISBN
9788203374289
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Evie Flynn har alltid vært familiens sorte får. En drømmer uten store ambisiøse planer. Helt ulik sine perfekte søstre med sine perfekte barn og perfekte familier. Evie bor i London sammen med kjæresten Matthew. Han er en ryddige og organisert mann som får hennes rot til å virke verre og hennes manglende planer til å framstå enda mer svevende. Evie har ikke funnet en jobb hun trives med, så hun driver omkring i en rekke meningsløse vikariater.

Så dør plutselig hennes kjære tante Jo. Til familiens store overraskelse er det Evie som arver strandkafeen hennes i Cornwall. Evie må bestemme seg. Er det dette hun vil? Drive kafé og flytte til Cornwall? Hva så med kjæresten Matthew? Og hva med Ed, den kjekke sjarmerende stamgjesten som åpenbart har mye å skjule.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 410
Utgitt 2019
ISBN 9788203374289
Format Pocket
Språk Bokmål
Oversetter Lene Stokseth
Salgsdato 25.04.2019
Orig. tittel The beach café
Emne Familie Skjønnlitteratur Romaner England Kjærlighet
Lucy Diamond

Lucy Diamond

Lucy Diamond er født i Nottingham, men bor nå i Bath med sin mann og tre barn. Hun har skrevet 17 bøker som har solgt i flere millioner eksemplarer, og ligget på britiske bestselgerlister. Les mer

Andre i samme serie

Artikler

Strandkafeen: slik blir en bok til

Noen ganger vet vi fra første gjennomlesing at vi har en bok vi ønsker å utgi. Dette var tilfelle med Strandkafeen av Lucy Diamond.
Les mer

Bli kjent med Lucy Diamond

Strandkafeen av Lucy Diamond er definitvt årets sommerbok.
Les mer