Bla i boken

Straff

Annen tilknytning:

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788242166609
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
Kris er en vanlig 13-åring, med unntak av to ting: Han har ikke venner, og han har ikke far. Det er nok til å gjøre ham til et mobbeoffer på skolen.

Førstebetjent Halvor Heming slites mellom familien, Voldsavsnittet og sin egen fortid da han får sitt livs mest intrikate sak i fanget. Det som til å begynne med ser ut som et naturlig dødsfall på Vestkantbadet, blir med ett mye mer. Funn på åstedet peker mot en av Oslos mest hardbarkede kriminelle, men den mistenkte er sporløst forsvunnet.

Etter to dager med intens leting skjer enda et drap, og Halvor blir redd for at han jager et spøkelse. Inntil han begynner å nøste i den 24 år gamle historien om Kris.

«Straff» er en kriminalroman med handling på flere plan. Når Halvor Heming oppdager klare paralleller mellom saken han etterforsker og sitt eget liv, begynner frykten å gripe ham.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2017
ISBN 9788242166609
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 14.11.2017
Emne Politi og detektiver Skjønnlitteratur Mobbing Oslo Romaner Krim
Lest av Jan Erik Madsen
Birger Baug

Birger Baug

Birger Baug er født på Nordby utenfor Oslo i 1969. Han er cand. mag. med fagkretsen statsvitenskap, litteraturvitenskap og journalistikk. Etter å ha vært journalist og vaktsjef i Dagsavisen i sju år, ble han i 2000 informasjonssjef i bistandsorganisasjonen Plan Norge. Nå jobber Baug som konsulent og forfatter på heltid.
Baugs debutbok, "Straff" (2008), ble solgt til forlaget Modtryk i Danmark og A.W. Bruna Uitgevers i Nederland samtidig med den norske utgivelsen. Boken har fått stor oppmerksomhet og gode kritikker. Også "Paradis tapt" (2009) er solgt til Danmark og Nederland og fått svært god mottakelse her hjemme. "Død sjel" (2012) er Baugs tredje kriminalroman. Les mer

Andre i samme serie

 1. Død sjel
  Død sjel
  Ebok
  149 kr
 2. Død sjel
  Død sjel
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 3. Paradis tapt
  Paradis tapt
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 4. Paradis tapt
  Paradis tapt
  Ebok
  119 kr
 5. Straff
  Straff
  Ebok
  119 kr