Død sjel

Annen tilknytning:

Velg format

149 kr
På lager
ISBN
9788203352010
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
Det bestialske drapet på en kjendis i landets mest eksklusive klesbutikk er bare starten på noe langt større, verre og blodigere. Verken PST, E-tjenesten eller politiet er i stand til å komme opp med en teori om hva som skjer eller hvorfor.
"Død sjel" tar oss fra de mest urbane strøk til snø- og lyngkledde vidder under ulvens herredømme. Fienden synes å være overalt og ingen steder, men kanskje mest av alt i menneskenes egne hoder. Og hva skjer egentlig når angriperne viser seg å ha et mål svært mange - også politifolk - sympatiserer med?

"Død sjel" er tredje bok i serien med etterforsker Halvor Heming og hans kolleger og den første der samhold, vennskap og tillit blir satt på svært alvorlige prøver. Når du har lest den, blir det garantert aldri det samme å gå inn i et prøverom igjen.

«Forrykende krim. Birger Baug skrur deg fast i lesestolen, og spenningen og blodtåken rekker hele veien.»
Berit Kobro, VG (terningkast 5)

«Velskrevet, elegant og spennende om miljøterrorisme. (...) "Død sjel" er elegant krim. Baug er flink til å parallellføre fortellinger, uten at han dermed sier alt med en gang. Her er også lagt inn mistenkeligheter og hint, som gjør at vi ikke vet hvem som er skyldige - mistanker som også rammer politiet selv.»
Cathrine Krøger, Dagbladet

"Veldig, veldig spennende. Og interessant."
Liv Rønneberg, Krimtimen, NRK P1

«Velskapt spenning (...) Dessuten med en detaljert beskrivelse av hjernevask som er noe av det mest "creepy" denne leseren har vært utsatt for.»
Turid Larsen, Dagsavisen

«Etter Baugs to første krimromaner deler han nå førsteplassen over mine norske krimfavoritter sammen med Jo Nesbø.»
Line Tidemann, redaktør i Tidsskriftet Biblioteket

«Likte veldig godt plottet i boken, og forfatteren er flink til å bygge opp handlingen slik at det er få dødpunkt underveis, her skjer det noe omtrent hele tiden og det er bare å la seg rive med. (...) Nok en velskrevet bok fra Birger Baug, ja, det er ikke til å lure på at jeg er blitt en stor fan av ham denne påsken her!»
Bokblogger "Beathes bokhylle"

«Kort fortalt er "Død sjel" en ny spennende krimroman fra Birger Baug som er drevet fram av et spennende plott og troverdige karakterer. Historien tar opp mye reelle problemer med dagens forbrukersamfunn og forfatteren får deg til å tenke deg om neste gang du trer inn i et prøverom for å si det sånn.»
Bokblogger "I Ninas bokverden"

«Har jeg funnet meg nok en norsk favoritt, tro? Det kan jammen se slik ut! (...) Dette var en velskrevet krim-thriller med et utrolig interessant plot! (...) Her halset jeg gjennom sidene, hele tiden drevet videre av nye, skremmende detaljer (...) utrolig bra oppbygget krim-thriller som holdt meg helt ute på stolkanten gjennom hele boka. Når nesten 500 sider blir fortært på 2 korte lesedager så sier det vel sitt om fremdriften.»
Bokblogger KindleJoy

«Sjokkterapi for storshopperen»
KK

«Dette blir en bestselger hvis vi klarer å formidle hvor bra den er!»
Margrethe, Notabene Vinstra

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2012
ISBN 9788203352010
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 07.03.2012
Emne Skjønnlitteratur Politi og detektiver Krim Romaner Oslo
Birger Baug

Birger Baug

Birger Baug er født på Nordby utenfor Oslo i 1969. Han er cand. mag. med fagkretsen statsvitenskap, litteraturvitenskap og journalistikk. Etter å ha vært journalist og vaktsjef i Dagsavisen i sju år, ble han i 2000 informasjonssjef i bistandsorganisasjonen Plan Norge. Nå jobber Baug som konsulent og forfatter på heltid.
Baugs debutbok, "Straff" (2008), ble solgt til forlaget Modtryk i Danmark og A.W. Bruna Uitgevers i Nederland samtidig med den norske utgivelsen. Boken har fått stor oppmerksomhet og gode kritikker. Også "Paradis tapt" (2009) er solgt til Danmark og Nederland og fått svært god mottakelse her hjemme. "Død sjel" (2012) er Baugs tredje kriminalroman. Les mer

Andre i samme serie

 1. Død sjel
  Død sjel
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 2. Paradis tapt
  Paradis tapt
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 3. Paradis tapt
  Paradis tapt
  Ebok
  119 kr
 4. Straff
  Straff
  Ebok
  119 kr
 5. Straff
  Straff
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr