Store, vakre troll

Velg format

429 kr
Kommer for salg
01.08.2024
ISBN
9788203398636
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Veslemøy er 16 år da hun går utfor kanten av Innerdalstårnet, og befinner seg i fritt fall. Det er ett år siden hun flyttet til Sunndalsøra, ti måneder siden hun fikk sin første bestevenninne, ni siden hun fikk sin første kjæreste og åtte siden hun så sitt første lik. Fra fallet gjenopplever hun livet og begivenhetene som førte til at hun havnet her.

Politibetjent Ronja Solskinn har vært på fjelltur, og ikke fått med seg at politiet og Røde Kors har rykket inn i Innerdalen. Blant de røde uniformene gjenkjenner hun Est, som siden sist har blitt hjelpekorpsleder, farget luggen rosa og lyseblå og funnet kjærligheten. Gjensynet gir dem mulighet både til å løse en kompleks sak og samtidig komme nærmere hverandre som søsken.

Store, vakre troll er en krimroman om mobbing og utfrysning, om kjønn, sex og flytende grenser, om morsforhold, om nakenbilder på nettet og om å dø.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2024
ISBN 9788203398636
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Emne Politi og detektiver Romaner Krim Skjønnlitteratur
Lest av Helle Haugsgjerd Jonas Strand Gravli Kristine Rui Slettebakken
Silje O. Ulstein

Silje O. Ulstein

Silje O. Ulstein (f. 1985) har en mastergrad i litteraturformidling, og har tidligere gått på Skrivekunstakademiet og på Krimforfatterskolen. I 2017 publiserte hun tre noveller i debutantantologien Signaler

Krypdyrmemoarer er hennes første roman.

Les mer

Artikler

Debutantintervju: Silje O. Ulstein

Les hvilke forventninger høstens debutanter til å gi ut bok, og ikke minst hva som inspirerer dem til å skrive!
Les mer

Utdrag: Krypdyrmemoarer av Silje O. Ulstein

Les et utdrag av sommerens store psykologiske thriller. Altoppslukende og intenst om ensomhet, sorg, skam og seksuell perversjon.
Les mer