Bla i boken

Skyggeliljen

Annen tilknytning:

Velg format

Tilbudspris 165 kr Før 189 kr
På lager
ISBN
9788203377303
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Jenny kommer hjem til Öland og oppdager at huset er tomt. Har ektemannen Thomas og deres 14 måneder gamle sønn Hugo forsvunnet frivillig eller ikke? Hanna Duncker og Kalmarpolitiet kastes inn i en etterforskning som avdekker mange hemmeligheter. En voksen datter er ikke det eneste Thomas har skjult for kona. Da Thomas blir funnet død stiller hele øya opp for å finne lille Hugo, før det er for sent.
Hanna strever samtidig med ubesvarte spørsmål fra fortiden. Hva skjedde egentlig for 16 år siden, da faren ble dømt for drap? Noen gjør alt for at hun ikke skal finne sannheten.
Skyggeliljen er andre del i Öland-serien, en serie om å leve i skyggen av forbrytelser og om de ubrytelige båndene til hjemstedet.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2021
ISBN 9788203377303
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Lene Stokseth
Salgsdato 21.12.2021
Orig. tittel Skuggliljan
Emne Politi og detektiver Romaner Lydbøker Krim Skjønnlitteratur Sverige
Lest av Fanny Vaager
Johanna Mo

Johanna Mo

Johanna Mo (f. 1976) har i nesten tyve år jobbet som skribent, redaktør, foreleser, kritiker og foreleser. Nattsangeren var hennes åttende bok og første i Öland-serien, som utgis i 19 land, og har blitt store leserfavoritter. Skyggeliljen er andre bok i serien. Les mer

Artikler

Utdrag fra Nattsangeren av Johanna Mo

Når den dyktige politietterforskeren Hanna Dunckers far dør, flytter hun hjem til barndommens Öland. Til tross for alt som skjedde der, tross alle blikk og rykter, er det her, ved havet hun hører hjemme.
Les mer