Noe av betydning

Velg format

Tilbudspris 349 kr Før 399 kr
Kommer for salg
01.08.2022
ISBN
9788203379840
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Sara (39), en prisbelønt kortfilmskaper, har vært alenemor for Brage samtidig som hun har jobbet hardt for å komme i posisjon til å lage sin første kinofilm. Vi møter henne idet både hun, og de som står henne nær, tror hun står foran det store gjennombruddet. Alle rundt henne har vært på vei et sted, nå er det endelig hennes tur.

Men når Sara ikke får støtte til å lage filmen likevel, og Brage får tilbud om å bli med skuespillerfaren og hans nye familie til USA, står hun alene igjen med seg selv og en knust drøm. Hun forsøker desperat å holde fast i både ambisjonene og morsrollen. For hvem er hun når hun ikke lenger virker som kunstner eller mor? Når historien hun forteller om seg selv, ikke lenger passer med livet hun lever?

Marte Magnusdotter Solem skriver med stor varme og har sans for sårhet og komikk i sosiale relasjoner. Noe av betydning er en roman om å finne ut hva man trenger når alt revner rundt en, om ambisjoner, håp og kjærlighet - og om hva som betyr noe.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2022
ISBN 9788203379840
Format Innbundet
Språk Bokmål
Emne Romaner Skjønnlitteratur
Marte Magnusdotter Solem

Marte Magnusdotter Solem

Marte Magnusdotter Solem (f. 1978) er vokst opp i Oslo og utdannet skuespiller ved Statens Teaterhøgskole. Hun har gått på Aschehougs forfatterskole. "Jeg har mer jeg vet du vil like" er hennes første bok. Les mer