Bla i boken

Midnattsløftet

Velg format

Tilbudspris 130 kr Før 149 kr
På lager
ISBN
9788242186096
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Tør du følge drømmen din?

Gemma og Spencer er det mest harmoniske og lykkelige paret i vennekretsen, de som alltid ser ut til å holde romantikken levende - selv i grå hverdager. Oppussing og en dramatisk ulykke setter allikevel forholdet på prøve. Cailtlin har flyttet tilbake til barndomshjemmet etter morens død. En gammel flamme og morens skjulte hemmelighet gjør at Caitlin må finne ut av hvem hun egentlig er. Som PR-ansvarlig er Saffron vant til å håndtere krevende klienter. Men denne gangen har hennes egne problemer fått henne til å flykte fra London for å få en tenkepause på landet.

De tre treffes på nyttårsfest hos Gemma. Sjampanjen flommer og inspirert av kinesiske lykkekaker setter de opp nyttårsforsettene sine. Tør de satse for å nå drømmen sin? En sjarmerende og rørende fortelling om vennskap og nye muligheter.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2021
ISBN 9788242186096
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Aleksander Melli
Salgsdato 04.01.2021
Orig. tittel The year of taking chances
Emne Romaner Vennskap Skjønnlitteratur Lydbøker
Lest av Rudy Claes
Lucy Diamond

Lucy Diamond

Lucy Diamond er født i Nottingham, men bor nå i Bath med sin mann og tre barn. Hun har skrevet 17 bøker som har solgt i flere millioner eksemplarer, og ligget på britiske bestselgerlister. Les mer

Artikler

Strandkafeen: slik blir en bok til

Noen ganger vet vi fra første gjennomlesing at vi har en bok vi ønsker å utgi. Dette var tilfelle med Strandkafeen av Lucy Diamond.
Les mer

Bli kjent med Lucy Diamond

Strandkafeen av Lucy Diamond er definitvt årets sommerbok.
Les mer