Marple

tolv nye fortellinger

Velg format

449 kr
På lager
ISBN
9788203450914
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Den legendariske Jane Marple tilbake! I en samling splitter nye krimnoveller, skrevet av tolv bestselgende forfattere, er det igjen den unnselige, eldre kvinnen som rydder opp i makabre og underlige mysterier - uten så mye som å miste en maske i strikketøyet. For frøken Marple går ingen steder uten sin fortreffelige intelligens og observasjonsevne, det være seg om hun befinner seg på Manhattan, på et cruiseskip på vei mot Hong Kong eller blant rosene i landsbyen St. Mary Mead.

Med fortellinger fra Naomi Alderman, Leigh Bardugo, Alyssa Cole, Lucy Foley, Natalie Haynes, Jean Kwok, Val McDermid, Karen M. McManus, DredaSay Mitchell, Kate Mosse og Ruth Ware.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 378
Utgitt 2024
ISBN 9788203450914
Format Innbundet
Språk Bokmål
Oversetter Eva Ulven
Salgsdato 15.02.2024
Orig. tittel Marple
Emne Noveller Krim Skjønnlitteratur Politi og detektiver

Naomi Alderman

Leigh Bardugo

Alyssa Cole

Lucy Foley

Elly Griffiths

Natalie Haynes

Jean Kwok

Val McDermid

Karen M. McManus

Dreda Say Mitchell

Kate Mosse

Ruth Ware

Agatha Christie

Agatha Christie

Da Agatha Christie, tidenes krimdronning, døde i 1976, hadde hun rukket å skrive 110 bøker - hvorav 80 var i krimgenren. Bøkene er solgt i to milliarder eksemplarer, de er oversatt til mer enn 150 språk, og det blir laget utallige filmer og fjernsynsserier som bygger på Christie-romaner og -noveller. Agatha Christie debuterte i 1920 med "Styles-mysteriet", der hennes mest kjente detektivskikkelse, Hercule Poirot, ble introdusert. Først ti år senere dukket Miss Marple opp i "Mord på prestegården". Les mer