Bla i boken

Mansfield Park

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788242165114
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Ny innlesning av Jane Austens klassiker «Mansfield Park».

Den fattige Fanny Price flytter til sine rike slektninger på det elegante godset Mansfield Park. Fanny blir spesielt god venn med Edmund, godseierens yngre sønn. Etter hvert som Fanny vokser til å bli en vakker ung dame, blir naboen Henry Crawford svært interessert, en relasjon som Fannys onkel er meget begeistret for.

Men Fanny er skeptisk til Henry og hans utsvevende livsstil. Fanny krever at han må bevise at han er en bra mann for henne. Henry har sterke følelser for Fanny, men det følger skandaler i hans vei. Samtidig møter Edmund utfordringer i møte med kvinnen han er betatt av. Kan Fanny og Edmund finne lykken hos sine utvalgte?

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2017
ISBN 9788242165114
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Merete Alfsen
Salgsdato 28.07.2017
Orig. tittel Mansfield Park
Emne Overklassen Kjærlighet England Skjønnlitteratur 1800-tallet Familie Romaner Klassisk litteratur
Lest av Runa Eilertsen
Jane Austen

Jane Austen

Jane Austen (1775-1817) var datter av en prest i Hampshire. Hun vokste opp blant fem brødre og en søster og levde siden et rolig liv som ugift sammen med familien. Alt som ung begynte hun å skrive, påvirket av Shakespeare og engelsk romankunst så vel som av samtidens skrekk- og triviallitteratur. Ofte skrev hun i ledige stunder på papirlapper, som første mange år senere ble redigert og utgitt som bøker. Det gjaldt blant andre "Fornuft og følelse" (1811) og "Stolthet og fordom" (1813), og flere av bøkene utkom anonymt under påskriften "By a Lady". Les mer