En magisk fortelling om Julosaurusen

Du milde makron, sa julenissen og hadde tårer i øynene. Det er jo en liten Dinosaurus!

Det eneste William ønsker seg til jul er en ekte dinosaurus, selv om han vet at de ikke finnes. Men på Nordpolen, sammen med selveste julenissen og en skokk med smånisser, bor den siste dinoaurusen  på jorda: Julosaurusen. Og når William og julosaurusen møter hverandre på julaften, ligger det an til å bli en magisk jul. Så lenge de klarer å holde seg unna den grusomme jegeren ...

Julosaurusen er en fortelling om vennskap, familie, syngende smånisser, flygende reinsdyr, julenissen, en uvanlig dinosaurus og at alt er mulig når det er jul.

I denne magiske fortellingen skal du ut på eventyr med disse:

William Trilde

Det er en ting du må vite om William: William likte dinosaurer. Eller det var ikke bare det at han likte dem. Han elsket dem. Faktisk elsket ham dem så høyt at jeg antagelig burde skrive dette med store bokstaver, sånn:

WILLIAM ELSKET DINOSAURER!

WILLIAM HADDE ...

... unnskyld. William hadde dinosauruspysj, dinosaurussokker, dinosaurusbukser, dinosaurustannbørste, dinosaurustapet, to dinosaurusplakater, dinosauruslampeskjerm og flere lekedinosauruser enn det var plass til i en stor handlepose, men var det én ting William var sikker på, så var det at man aldri kunne få for mange lekedinosaurer. 

I tillegg til dinosaurer elsket William JULA ...

Tom Fletcher

Tom Fletcher

Tom Fletcher er en av Storbritannias bestselgende barnebokforfattere. Han er musiker, blant annet kjent fra bandet McFly, og har en YouTube-kanal med over 620 000 følgere. Bøkene hans er oversatt til trettito språk. I Norge er han kanskje aller mest kjent for bøkene om Julosaurusen.
Les mer

Navnebringeren

Navnebringeren er en spennende fortelling av Maja Lunde, som passer perfekt til alle som lurer på hvordan de har fått navnet sitt.

Bli med Oppdagerklubben på eventyr

Endelig skriver Bobbie Peers for yngre lesere. Bli med Ella og Felix på eventyrlige oppdagelsesreiser med både skumle pirater og robotmonstre.

William Wenton-serien er komplett.

Bli med inn i en verden av kodeknekking, roboter og mysterier. I den sjette og siste boka om verdens beste kodeknekker venter det store slaget mellom William Wenton og Abraham Talley.