Bla i boken

Linnormenes land

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203369759
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Brødrene Sem og Immer er plassert i fosterhjem hos sin tante Tira. Mens de andre barna på gården leker, må brødreparet hjelpe til med å pusse sølv for sølvverkstedet. Livet er hardt og savnet etter foreldrene er stort.
En dag dukker en rotte opp fra et land langt unna, og han har med et tilbud til Sem og Immer: De kan bli med ham og bli dronning Indras barn! Da vil de få alt de drømmer om.
Den barnløse dronning Indra er av de eldgamle og magiske linnormene, og slottet hennes er fullt av luksus. Tjenerne er dyr hun har trollbundet slik at de kan gå på to ben og snakke.
Til å begynne trives de to guttene, og dagene er fylt med lek. Men snart skjønner Sem at Indra liker Immer mye bedre enn ham. Dessuten begynner dyrene på slottet å oppføre seg underlig. Og det er noe mystisk med Tjodolf, den brune bjørnen som er dronningens skokgvokter. Hvorfor ser han på Sem og Immer som om han hater dem?
Illustrert av Alexander Jansson.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 6-9
Utgitt 2021
ISBN 9788203369759
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Nina Aspen
Salgsdato 23.09.2021
Orig. tittel Lindormars land
Emne Skjønnlitteratur Fosterhjem Brødre Romaner Fantasy
Lest av Jonas Strand Gravli
Frida Nilsson

Frida Nilsson

Frida Nilsson er svært anerkjent og prisbelønnet forfatter. For "Ishavspirater" (på norsk i 2017) fikk hun både Expressens HEFFAKLUMP og Nils Holgersson-plaketten. Les mer