Lang lysende elv

På lager
ISBN
9788203367939
Lydbok (nedlastbar)
kr 289,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203367939
  • Orig. tittel: Long bright river
  • Oversetter: Knut Ofstad
  • Salgsdato: 12.02.2021
  • Språk: Bokmål
«... en bok som kryper under huden og blir værende der lenge.» Elin Brend Bjørhei, VG (Terningkast 6)

Mickey Fitzpatrick har patruljert 24. distrikt i Philadelphia i flere år, og er på fornavn med de prostituerte og narkomane i The Ave. Opioidkrisen herjer byen, og overdoseofrene blir stadig flere. Hver gang hun blir varslet om et nytt dødsfall, frykter hun at det er lillesøsteren, Kacey, som er død. De to har ikke vært på talefot på flere år, og kollegaene i politiet vet ikke om forbindelsen, men Mickey uroer seg konstant for søsteren sin.

Da Kacey forsvinner samtidig med at en rekke gateprostituerte blir funnet drept i distriktet, begynner Mickey på en stadig mer desperat jakt. En jakt som setter både jobben hennes og gutten hun er alenemor for, i fare, og som kaster lys over de to søstrenes barndom.

Lang lysende elv er en rå og gripende thriller om misbruk, prostitusjon og søskenkjærlighet.
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Liz Moore

Liz Moore

Liz Moore er tidligere musiker og bor i Philadelphia. Hun er utdannet ved Hunter University og underviser masterstudenter i kreativ skriving på Temple University. Lang Lysende elv, som er hennes fjerde roman, har tatt USA med storm. Den er under utgivelse i 19 land, og har solgt i over 110 000 eksemplarer hjemlandet.
Mer om forfatteren