La skogen leve!

Velg format

Tilbudspris 305 kr Før 349 kr
Kommer for salg
03.10.2022
ISBN
9788203394843
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Klima nå - lekser senere!

De voksne vil gjøre om skogen utenfor skolen til parkeringsplass, og Bao skjønner at det er hun som må sette ned foten! Hun organiserer et opprør for å redde skogen, og drar med seg bestevennene Tuva og Linnéa. Men forstår Abdi og de andre guttene i B-klassen hvorfor det er viktig? Og hvordan får man egentlig de voksne til å skjønne alvoret når man bare er 12 år?

La skogen leve! er en frittstående oppfølger til suksessen Ti kniver i hjertet (2020). Det er en engasjert og viktig historie om å være stor nok til å forstå hva som må gjøres, men for liten til å bli tatt på alvor.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Utgitt 2022
ISBN 9788203394843
Format Innbundet
Språk Bokmål
Emne Romaner Skjønnlitteratur
Nora Dåsnes

Nora Dåsnes

Nora Dåsnes (f. 1995) er illustratør og animatør utdannet ved Kingston University, London. Hun debuterte som forfatter og illustratør med den kritikerroste grafiske romanen «Ti kniver i hjertet» våren 2020. For den ble hun tildelt Pondusprisen og Kulturdepartementets pris for beste tegneserie. I 2021 kom den kritikerroste og prisvinnende grafiske romanen Ubesvart anrop, som er nominert til Nordisk Råds barne- og ungdomslitteraturpris og som ble tildelt Kulturdepartementets pris for beste tegneserie. Dåsnes illustrerer også småbarnsserien Vesle vil også av forfatter Hannah Mileman. La skogen leve! er hennes tredje utgivelse for barn. Les mer

Artikler

Debutant! Bli kjent med Nora Dåsnes 

– Håpet er at denne boken kan få noen til å føle seg sett, og litt mindre alene, sier Nora Dåsnes. Hun er aktuell med barneboken Ti kniver i hjertet. Her forteller hun om boka, om forfatterforbilder og gir noen skrivetips til aspirerende forfattere. 
Les mer