Klimaopprøret

kunsten å hamle opp med tafatte politikarar, klimafornektande gubbar og andre nettroll som øydelegg framtida di

Velg format

89 kr
På lager
ISBN
9788203267307
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Viss ikkje du, kven? Viss ikkje no, når? Kva svarer du når du skulkar skulen for å streike og alle heller vil snakke om fråværsgrensa enn togradersmålet? Korleis får du onkelen din til å forstå at det er mogleg å ønske seg julegåver og artsmangfald samtidig, og korleis ligg eigentleg Noreg an i arbeidet med å kutte utslepp?

Gaute Eiterjord gir deg svaret på dei viktigaste spørsmåla i miljø- og klimakampen. Han slår ned mytar frå klimafornektarar, svarer nettrolla og forklarer kva forskarane eigentleg seier. Maja Lunde har skrive forord. Denne boka gjer deg til ein vinnar i klimadebatten!

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2020
ISBN 9788203267307
Format Ebok
Språk Nynorsk
Salgsdato 27.07.2020
Emne Miljøpolitikk Faglitteratur Miljøvern Klimaendringer
Gaute Eiterjord

Gaute Eiterjord

Gaute Eiterjord (f. 1995) var ein av dirigentane bak skulestreikane og klima- søksmålet mot staten. I 2019 mottok han på vegner av Natur og Ungdom Fritt Ords pris i lag med Greta Thunberg for arbeidet deira med å gjere miljøkampen handlingsretta. Dette er hans første bok. Les mer

Artikler

Gaute Eiterjord om Klimaopprøret

– Barn og ungdom over hele verden vil ikke lenger sitte og se på at de voksne ødelegger kloden vår, sier Gaute Eiterjord i podcasten Frokost for hjernen. Boka Klimaopprøret! er en guide til hvordan du som ung klimaaktivist kan bli hørt og vinne debatter.
Les mer