De forbudte solsystemene

Kass og Tycho

Velg format

279 kr
ISBN
9788203265204

 

«Intergalaktisk godtepose. (…) Christopher Pahles første barneroman kan bli helgas litterære godtepose for Star Wars-fansen. (…) Forfatteren er smittende engasjert og leker seg gjennom hele universet. (…) Jeg gleder meg til å hoppe inn i romskipet igjen ...» Ragnhild Malfang, Dagbladet (Terningkast 5)

Det er ikke mange dager som starter med en klinkekule og ender på den andre siden av universet, men for tvillingene Kass og Tycho er det nettopp en sånn dag.
Skjult under et pyramideformet fjell i skogen, finner de en mystisk farkost, og før de vet ordet av det er de lenger ute i verdensrommet enn noe annet menneske har vært før dem. Hvordan skal de finne veien hjem? Og er de egentlig alene ombord i romskipet? Og hva skjuler seg egentlig i De Forbudte Solsystemene?
Jakten på jorden sender tvillingene ut i et stort, fremmed univers, der de må trosse farer, fiender, krigerske romvesener, kosmiske stråler og eksploderende stjerner. Men den aller største faren er noe de ikke engang kan se ...

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Sider 325
Utgitt 2019
ISBN 9788203265204
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 30.08.2019
Emne Skjønnlitteratur Science fiction Romaner Søsken
Christopher Pahle

Christopher Pahle

Christopher Pahle (f. 1982) er manusforfatter, regissør og skribent. En gang så han alle de fire innerste månene til Jupiter gjennom en stjernekikkert. Når han ikke er opptatt med å speide etter romskip på nattehimmelen, skriver han tv-serier eller anmelder tv-programmer i Dagbladet. Les mer

Artikler

Derfor leser vi

Med forutsigbar hyppighet kommer bekymringsmeldingene om at barn leser mindre enn før.
Les mer

Kass og Tycho. De forbudte solsystemene

Det er ikke mange dager som ender på den andre siden av universet, men for Kass og Tycho er det en sånn dag. 
Les mer