Bla i boken

Juliet, naked

Velg format

149 kr
På lager
ISBN
9788242141927
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Annie og Duncan er i et forhold, men Duncan er besatt av Tucker Crowe, en singer-songwriter som sluttet å lage musikk for mange år siden. Annie begynner å lure på om hun har kastet bort femten år av livet sitt.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2010
ISBN 9788242141927
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Kyrre Haugen Bakke
Salgsdato 12.09.2010
Orig. tittel Juliet, naked
Emne Kjærlighet England Skjønnlitteratur Romaner Musikkmiljøer
Lest av Janne Brit Rustad

Nick Hornby

Den engelske forfatteren Nick Hornby er født i 1957 og arbeidet som engelsklærer før han ble forfatter på heltid. Etter oppvekst i London, utdannelse ved Cambridge og arbeid som lærer og journalist har Hornby skrevet en rekke kritiker- og publikumsroste bøker.
Med fotballboken "Tribunefeber" som kom i 1992, ble Hornby et kjent navn. Romanen "High Fidelity" - en varm, sørgmodig og utrolig morsom roman om musikk, romantikk og samvittighetsnag - ble en braksuksess. Hans neste roman, "Gutter er gutter" er av det mer alvorlige og sentimentale slaget, og i "Et godt menneske" stiller forfatteren spørsmålet: Hva er et godt menneske? I "Fritt fall" møtes fire høyst ulike mennesker på toppen av et høyhus, alle på selvmordets rand. "Slam" er en herlig og morsom historie om en tenåring som helt uventet blir far. "Juliet, Naked" er en innsiktsfull og morsom bok om forhold, lykke og den vanskelige kjærligheten.

Hornby har oppnådd stor popularitet for sin evne til å skildre sin generasjon og dens samtid på en treffende og underholdende måte, men også med en undertone av alvor.
I tillegg til egne utgivelser har han vært redaktør for novellesamlingen "Samtale med engelen", en bok til inntekt for autistiske barn. Han har også skrevet musikkboka "31 sanger".
"High Fidelity", "Tribunefeber" og "Gutter er gutter" er alle filmet med stor suksess. Les mer