Jenta under isen

Annen tilknytning:

Velg format

199 kr
På lager
ISBN
9788203379246
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
Seks måneder har gått siden Jessica Niemis møte med den mystiske seriemorderen som drepte hennes mentor. Marerittene om moren har blitt verre, men Jessica gjør det hun kan for å holde fokus. Drapsavdelingen, nå under ny ledelse, har fått en ny sak. Liket av en ung kvinne har skylt opp på en iskald strand. Samtidig har to berømte influensere forsvunnet.
Under etterforskningen finner Jessica et skremmende maleri - av et fyrtårn på en avsidesliggende øy, og under bildet et grusomt dikt som beskriver et drap. Og mens Jessica jobber febrilsk med å løse saken, og forhindre flere drap, innhenter den forferdelige fortida henne, og truer med å ødelegge henne.

«Anbefales! Max Seeck skriver lekent og sabla godt. (...) Forfatteren fletter flere språklige fine ting inn på en elegant og naturlig måte uten at det virker konstruert eller påfallende.» Artemisias Verden (bokblogg) (Terningkast 5)

«Finland har meldt seg på i krimkampen med den spennende forfatteren Max Seeck. (...) Jessica Niemi skiller seg godt ut fra andre krimhelter, noe som gjør disse bøkene både annerledes og interessante. I tillegg er de tidvis skremmende ekle å lese, og det er slett ingen dårlig egenskap når årets påskekrim skal bestemmes.» Øyvind Bakke, TV2

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 479
Utgitt 2022
ISBN 9788203379246
Format Pocket
Språk Bokmål
Oversetter Tore Aurstad
Salgsdato 05.09.2022
Orig. tittel Pahan verkko
Emne Krim Romaner Politi og detektiver Skjønnlitteratur Helsinki
Max Seeck

Max Seeck

Max Seeck (f. 1985, Helsinki) er Finlands bestselgende krimforfatter. Han har bakgrunn innen salg og markedsføring, og forfatterdebuterte i 2016. Seeck fikk sitt definitive gjennombrudd med Heksejakt (2019). Boken, som er den første i serien om Jessica Niemi, skrev finsk litteraturhistorie da den nådde New York Times bestselgerliste. Oppfølgeren Jenta under isen utkom i 2022, og i tredje bok i serien, Djevelpakten, utgis på norsk høsten 2023. Seecks bøker er oversatt til 40 språk. Les mer

Andre i samme serie

 1. Djevelpakten
  Djevelpakten
  Pocket
  229 kr
 2. Djevelpakten
  Djevelpakten
  Lydbok (nedlastbar)
  429 kr
 3. Djevelpakten
  Djevelpakten
  Innbundet
  429 kr
 4. Djevelpakten
  Djevelpakten
  Ebok
  319 kr
 5. Heksejakt
  Heksejakt
  Lydbok (nedlastbar)
  189 kr
 6. Heksejakt
  Heksejakt
  Ebok
  169 kr
 7. Heksejakt
  Heksejakt
  Pocket
  199 kr
 8. Jenta under isen
  Jenta under isen
  Lydbok (nedlastbar)
  189 kr
 9. Jenta under isen
  Jenta under isen
  Ebok
  189 kr