Heksejakt

Annen tilknytning:

Velg format

Tilbudspris 148 kr Før 169 kr
På lager
ISBN
9788203266812
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
En snørik februarkveld blir kona til en kjent forfatter, Roger Koponen, funnet drept i sitt hjem ved sjøen i et idyllisk Helsingfors-nabolag. Ansiktet er manipulert til et uhyrlig glis, og alt tyder på at hun er drept i et bisart ritual. Etter hvert som det skjer flere drap, skjønner detetektiv Jessica Niemi at hun etterforsker en drapssak helt utenom det vanlige.
Drapene er ikke tilfeldige - de følger et mønster hentet fra Koponens bestselgende trilogi. Har det klikka for en leser, eller er denne saken mer personlig enn som så? Hvordan kan Jessica stanse en seriemorder som kjenner hver eneste detalj i bøkene enda bedre enn forfatteren selv? Jessica fordyper seg i Koponens bøker for å prøve å forstå gjerningsmannen. Kan hun forutsi og forhindre ytterligere dødsfall?

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 465
Utgitt 2021
ISBN 9788203266812
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Tor Tveite
Salgsdato 18.03.2021
Orig. tittel Uskollinen lukija
Emne Politi og detektiver Skjønnlitteratur Romaner Krim Helsinki
Max Seeck

Max Seeck

Max Seeck (f. 1985) debuterte i 2016 og er Finlands nye bestselgende krimforfatter. Heksejakt er første bok i serien og er allerede solgt til svimlende 40 land, og Hollywood. Seeck har bakgrunn innen salg og markedsføring, men skriver nå på heltid. Jenta under isen er andre bind i serien om Jessica Niemi. Les mer