Ivers

uten nåde

Velg format

319 kr
På lager
ISBN
9788203399442
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Odd Iversen er en legende. Han spilte uten nåde, han levde uten nåde. Og ble en helt for generasjoner av fotballfans. «Æ score tre», kunne Ivers utbasunere før kampstart, og han holdt det han lovet. Matchvinnermålet borte mot Frankrike i 1968 er skrevet inn i fotballhistorien med gullskrift, det samme er de 30 scoringene på 18 kamper for Rosenborg i samme sesong.
Odd Iversen var en av Europas beste spisser, storklubber som Ajax, Glasgow Rangers og PSV Eindhoven var ute etter ham. Men en skjebnesvanger kneskade gjorde at han aldri ble den internasjonale stjernespilleren han kunne blitt.
Bak den selvsikre fasaden var det en annen Ivers som ikke klarte å kontrollere hverdagslivet like elegant som lærkula. Etter 18 år i RBK, Racing Mechelen, Vålerenga og på landslaget ventet tunge dager vekk fra flomlyset. Rosenborg fikk ham hjem til Brakka og klubben han elsket. Skader og en ustabil livsførsel preget ham, men han klaget aldri. Han var Ivers helt til det siste.

«En knakende god historie ... kan bli stående som årets beste i sin sjanger.» Birger Løfaldli, Adresseavisen

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2023
ISBN 9788203399442
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 31.08.2023
Emne Biografier Fotball Idrettsutøvere Trøndelag Faglitteratur
Otto Ulseth

Otto Ulseth

Otto Ulseth (f. 1957) er journalist, fotballtrener og forfatter. Han har tidligere bla. utgitt ut bøker om og med Oddvar Brå, Drillo, Petter Northug, Nils Arne Eggen og Åge Aleksandersen. Ulseth er medarbeider og medeier i trenings- og konsulentselskapet Avantas Aktiv. Les mer

Artikler

Åge og Sambandet

Åge og Sambandet er konger av rocke-Norge. Her får vi et unikt innblikk i hva holder Norges største rockeband på veien.
Les mer