Bla i boken

Hvem er jeg når du blir borte?

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203379048
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Michael i klassen er død! Hele bygda er i sorg. Men Jenny er forelska i Julian. Hvordan kan hun være det når alt annet er trist?

Og Henning - hva med han? Bestevennen som blir så forandret når de snakker om Michael. Han skal vel ikke bli borte han også?

Mens Jenny er opptatt av å være forelsket i Julian, planlegger Henning å rømme hjemmefra. Jenny får det ikke med seg før det er for sent. En desperat jakt etter Henning begynner i vintermørket rundt Kjøllefjord. Hvorfor har Henning rømt? Og var det galt av henne å bli forelsket i Julian når både Henning og hele bygda var opptatt av sorgen over Michael? HVEM ER JEG NÅR DU BLIR BORTE? er et spennende drama fra et vintermørkt Kjøllefjord.

Lydboka er produsert av Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek i 2016.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 12-16
Utgitt 2021
ISBN 9788203379048
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 19.10.2021
Emne Kjærlighet Homofili Finnmark Skjønnlitteratur Selvmord Vennskap Romaner
Lest av Trude Eker
Kathrine Nedrejord

Kathrine Nedrejord

Kathrine Nedrejord (f. 1987) er forfatter og dramatiker. Hennes første ungdomsroman, «Hvem er jeg når du er borte», utkom i 2016. «Slepp meg» fra 2018 ble nominert til Uprisen, og ble valgt som Norges representant til Ibby Honourlist. «Det Sara skjuler» utkom i 2019. I "Lappjævel!" fra 2020 løfter Nedrejord frem et stykke norgeshistorie det ikke snakkes mye om.
I tillegg til å skrive for barn og unge har Kathrine Nedrejord også skrevet flere romaner for voksne. Les mer

Artikler

Lappjævel av Kathrine Nedrejord

I Lappjævel løftes det fram et stykke norgeshistorie det ikke snakkes mye om. En historie vi ikke må glemme, sier Kathrine Nedrejord
Les mer