Hjerteknuser

thriller
Annen tilknytning:

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203356667
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
"Hjerteknuser" er en thriller om internasjonal mafia, høyteknologi, politisk spill og farlig
journalistarbeid. Til sammen gir disse ingrediensene et bilde av en nær framtid hvor noen er mer verd som døde enn som levende.

Den ærgjerrige og hensynsløst gravende journalisten Siri Tune sitter med et fotografi i hånden. Det viser to 15-16 årige gutter med armene kameratslig rundt hverandre. Det er norske Stein Seierstad, senere statsminister i Norge, og serbiske Alek Reptik, senere krigsforbryter og mafiakriminell.
Nå er året 2016, den borgerlige regjeringen er i ferd med å gi opp, og Seierstad går inn for å bli statsminister igjen. Men Siri vil gjøre hva som helst for å avsløre at han på grunn av sitt ungdomsvennskap med Alek Reptik, er fange i serberens nett. Hun trenger imidlertid bevis. Og den som kan gi henne det, er kvinnen Anica, som befinner seg i et krisesenter i Serbia - et krisesenter som nærmest er et fengsel. Og det vil bli en farlig jobb å hente henne ut derfra.
"Det er blandingen av mange små sannheter og like mange spekulasjoner som gjør denne thrilleren tett og utfordrende. (...) hendelser og bipersoner lenkes så tett sammen at boken får både fart og flyt. Språket er rett frem og tydelig, uten krusedull og dall."
May Grethe Lerum, VG (terningkast 5)

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2013
ISBN 9788203356667
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 17.03.2014
Emne Skjønnlitteratur Serbia Politikk Romaner Norge Thrillere Mediamiljøer

Arild Aspøy

Arild Aspøy er tidsskriftredaktør og tidligere undersøkende journalist i NRKs Brennpunkt-redaksjon. Gjennom 14 år i NRK laget han en lang rekke TV-produksjoner om blant annet våpenhandel, justismord og lobbyister.

Aspøy har utgitt bøker om kjendispressen, våpensmugling, TV-produksjon og nødhjelp. Blant titlene er:
"Kjæresten fridde på dopapir - Se og Hør og kampen om privatlivet", "Familiejuveler - Tungtvann, våpen og CIA", "Virkelighetskonkurransen - Skandaler, virkemidler og dilemmaer i moderne TV- produksjon". Aspøys første roman, "Påfuglmassakren", kom ut i 1991, thrilleren "Fredsfyrster" kom i 2011. "Hjerteknuser" (2014) er hans tredje skjønnlitterære bok. Les mer

Andre i samme serie

  1. Fredsfyrster
    Fredsfyrster
    Ebok
    119 kr