Fredsfyrster

thriller
Annen tilknytning:

Velg format

119 kr
På lager
ISBN
9788203351105
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Det er tre uker til Nobels fredspris skal deles ut. TV-journalisten Siri Tune får et tips om at det planlegges et kupp mot prisen. Noen forsøker å skjule opplysninger om de fremste kandidatenes fortid og deres vei til berømmelse og makt. Et sted i denne fortiden finnes sannheten om deres forbindelser til voldelige nettsamfunn og skolemassakrer.


Siri begynner å grave i saken og får raskt merke at hun har sterke krefter imot seg. Hun må hente hjelp fra den engelske tabloidjournalisten Lukas Traffer, kjent for sin spesialitet - avlytting.
Denne thrilleren går dypt inn i det hemmelige spillet som foregår når verdens fremste æresbevisning skal deles ut. Om bare en liten del av det som her fortelles, er sant, gir det et uhyggelig glimt av medaljens bakside.
"Spennende og troverdig ... Forfatteren har et sjeldent solid grep om sin fortelling, som drives frem av en intens dramaturgi ... Mye tyder på at boken er denne litt spesielle høstens mest aktuelle og best gjennomførte thriller." May Grethe Lerum, VG (terningkast 5)

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2011
ISBN 9788203351105
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 10.10.2011
Emne Oslo Fredsarbeid Mediamiljøer Romaner Skjønnlitteratur Thrillere

Arild Aspøy

Arild Aspøy er tidsskriftredaktør og tidligere undersøkende journalist i NRKs Brennpunkt-redaksjon. Gjennom 14 år i NRK laget han en lang rekke TV-produksjoner om blant annet våpenhandel, justismord og lobbyister.

Aspøy har utgitt bøker om kjendispressen, våpensmugling, TV-produksjon og nødhjelp. Blant titlene er:
"Kjæresten fridde på dopapir - Se og Hør og kampen om privatlivet", "Familiejuveler - Tungtvann, våpen og CIA", "Virkelighetskonkurransen - Skandaler, virkemidler og dilemmaer i moderne TV- produksjon". Aspøys første roman, "Påfuglmassakren", kom ut i 1991, thrilleren "Fredsfyrster" kom i 2011. "Hjerteknuser" (2014) er hans tredje skjønnlitterære bok. Les mer