Bla i boken

Håp

en praktisk guide for klimaoptimister

Velg format

179 kr
På lager
ISBN
9788242184108
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Trenger du HÅP? Har du dårlig samvittighet for at du ikke strekker til i det grønne skiftet? Her er løsningen!
I denne boka får du underlaget du trenger for å kunne diskutere klimautfordringene med kolleger, venner og bekjente. Du får stifte bekjentskap med grønne helter og grønn teknologi. Fordi det er HÅP! Du får grønne hverdagstips for dummies, ting som er enkle å gjennomføre for de fleste av oss, og som faktisk funker. I dag. Som å lage pannekaker. Som å slutte å kjøpe 3 for 2. Som å lage din egen brus.
Kort sagt: Det trenger kanskje ikke være så vanskelig å leve et mer klimavennlig liv likevel. Du kommer langt bare ved å bruke litt sunn fornuft og ikke gape over for mye av gangen.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2020
ISBN 9788242184108
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 02.03.2020
Emne Forbrukerspørsmål Klimaendringer Faglitteratur Miljøvern
Lest av Trond Teigen
Petter Gulli

Petter Gulli

Petter Gulli har jobbet i over 30 år med reklame og markedsføring. Han er en mye brukt foredragsholder og kjent for sitt store engasjement på scenen. I 2019 sa han opp jobben som partner i et av Norges ledende digitalbyråer for å konsentrere seg om det han brenner for: Hvordan vi skal få engasjert folk flest i det grønne skiftet.

Les mer

Artikler

Brutale sannheter og fantastiske muligheter

Årets første vintermåned var ikke bare varm i Norge, men satte også rekorder i Europa og verden. Men Petter Gulli mener det finnes håp.
Les mer

Håp - en praktisk guide for klimaoptimister

 – Føler du deg maktesløs når du hører at vi ikke klarer å redusere klimautslippene raskt nok? Jeg blir fly forbanna innimellom. Likevel velger jeg å være klimaoptimist, sier Petter Gulli. Få gode tips til hvordan du enkelt kan leve mer klimavennlig. 
Les mer