Bla i boken

Glassbarna

Annen tilknytning:

Velg format

Forventet i salg
Tilbudspris 69 kr Før 129 kr
ISBN
9788242160812
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
En skikkelig grøsser for barn rundt 8 år! «Glassbarna» er en prisbelønt og bestselgende barnebok av en av Sveriges beste krimforfattere.

12 år gamle Billie og moren flytter inn i et gammelt hus. De skal fortsette livet etter at faren døde. Men det er noe rart med huset. Alle de gamle møblene deres er der fremdeles, og huset har en uhyggelig stemning. Det blir ikke bedre når taklampen plutselig svinger fram og tilbake, det er avtrykk av en barnehånd i støvet på en bordplate, kakking på soveromsvinduet ved midnatt, ting blir flyttet på, og det dukker opp lapper med advarsler.

Moren til Billie avviser det hele som innbilning, og Billie søker derfor hjelp hos vennene Aladdin og Simona. De tror alle tre at det spøker, og de prøver finne ut hva eller hvem det kan være. Jo mer Billie får vite om husets mørke historie, jo sikrere blir hun på at de må komme seg bort. Så fort som mulig. Før det er for sent ...

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Utgitt 2014
ISBN 9788242160812
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Elisabeth Bjørnson
Salgsdato 18.03.2014
Orig. tittel Glasbarnen
Emne Romaner Grøssere Skjønnlitteratur
Lest av Bodil Vidnes-Kopperud
Kristina Ohlsson

Kristina Ohlsson

Kristina Ohlsson er utdannet statsviter og har jobbet mye med terrortrusler i Europa. Hun har blant annet arbeidet for Rikspolisstyrelsen i Stockholm og for OSSE (Organisasjon for sikkerhet og samarbeid i Europa) i Wien.
Ohlsson er i dag forfatter på heltid og skriver barnebøker, voksenbøker og faktabøker. Hennes bøker ligger høyt på bestselgerlistene i Sverige. Hun er nominert to ganger til Svenska Deckarakademins pris for «Bästa Kriminalroman». "Glassbarna" var hennes første barnebok og vant den prestisjefylte Barnens romanpris 2013. Kristina Ohlsson omtales som Sveriges nye barnebokforfatter og sammenliknes med Maria Gripe. Les mer

Andre i samme serie

 1. Glassbarna
  Glassbarna
  Ebok
  99 kr
  Kommer
 2. Steinengler
  Steinengler
  Ebok
  119 kr
 3. Steinengler
  Steinengler
  Lydbok (nedlastbar)
  129 kr
 4. Steinengler
  Steinengler
  Innbundet
  249 kr
  Kommer
 5. Sølvgutten
  Sølvgutten
  Innbundet
  229 kr
  Kommer
 6. Sølvgutten
  Sølvgutten
  Ebok
  119 kr
 7. Sølvgutten
  Sølvgutten
  Lydbok (nedlastbar)
  129 kr